fredag 18 februari 2011

London - here I come


Om några minuter lyfter jag för en skön weekend i London. Pratade just med min kompis, Yerco, som säger att det är 10 grader och lite vårkänsla. Blir en skön kontrast till våra -15 grader!

Idag blir det lite shopping och en god middag. I morgon har vi bokat bord på en the Ivy, en restaurang som jag velat gå till länge. Och så ska jag faktiskt kolla in några lägenheter också. Allt blir extra roligt när pundet är på den lägsta nivån på 20 år!

Riktigt skön helg till er alla!

6 kommentarer:

Sabina sa...

Trevlig Helg åt dig och Fred också! :)

(och så skoj med lägenhetstittande!)

Sabina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Babsan sa...

Ha en underbar helg i London, Ola!
Kram
Babsan

Matilda sa...

Hej.
Hoppas helgen blir fin. När du kommer hem kanske du kan hjälpa mig med min fråga? Vore jättetacksam. Fick anfall som var mycket liknande gallstensafall. Jag har gått på GI senaste 6 veckorna. Kan gallstensanfallet bero på min diet? Borde jag sluta?

Mia sa...

Tänkte bara berätta att jag köpte en av dina böcker på ICA Maxi i Fredags och håller på att läsa den nu. Jag har tänkt köra igång med att leva enligt GI nu eller jag ska iaf försöka och jag hoppas verkligen att jag lyckas för jag är grymt taggad.
Jag är 29 år och fick mitt tredje barn för 6 månaders sedan, men pgr av canser i köldkörteln så har jag inte haft rätt köldkörtelshormon under graviditeten då de opererade bort den när jag var gravid och det tog flera månader innan de fått in rätt dos, så de blandad med fel kost så väger jag en hel del mer nu än innan graviditeten *suckar*
Men nu är jag verkligen motiverad jag ska fixa detta!!!

Ola Lauritzson sa...

@MamaMia: sköldkörtelrubbningar ställer ofta till det för vikten. Desto viktigare att du äter nyttigt, och hittar en bra balans i medicineringen.

Lycka till!