måndag 20 april 2009

Just idag vet jag inte vad jag ska skriva...

Idag är en just en sån dag när jag inte tycker jag har något intressant att skriva om - ja, ni förstår säkert vad jag menar, vi har väl alla sådana dagar?

Har svarat på en massa mejl som väntade från helgen, åt lunch med Buster, var på P4 Extra med Lotta Bromé och chattade med lyssnarna. Träffade en potentiell ny VD för KEB Skincare, hudvårdsmärket som jag är delägare i. Och nu ska jag springa en runda. Ja, det var väl det.

Nu får ni berätta något roligt - eller tråkigt - som ni har varit med om under dagen!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner mig inspirerad av annasmatkaos och funderar på att gå på ännu en promenad idag.. men det är så mycket annat att hinna med också..

och på tal om inget så lagade jag Indisk kycklinggryta idag från boken GI in the city, min blev mer gul än röd som bilden i boken, men GOD!

SuburbiaLiving sa...

Säljer du dina böcker någonstans i USA? Jag hittade en bok på Amazon.com men den var på Tyska.

Annars så får jag snällt vänta tills i September när jag åker hem till Sverige igen!

http://www.amazon.com/Abnehmen-mit-GI-Methode-Ola-Lauritzson/dp/3850686639/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1240247600&sr=8-1

Bitte sa...

Jamen hallå får vi inte veta hur det var i Prag, har du några mysiga tips att komma med?? Hur var maten??

gittan sa...

Har dragit igång med rivstarten igen,tänkte kanske gå ner en 5 kg till 12 maj, då ska jag ta en tripp till Mallis och Magaluf.
Gittan

Chrissan sa...

Har just kommit hem från en promenad med stavar. Träffade ju Lotten i fredags inför Beachbrudprojektet och hon tyckte det var skitbra att jag kommit igång med stavgång.
Har nu en separat GI-blogg...bara så du vet nu när du ska coacha mig! ;)
http://gisvammel.blogspot.com

Ola Lauritzson sa...

Mrs McGlaun - kul att du frågar om USA. Tyvärr är inga böcker översatta till engelska, men går det inte att köpa via Adlibris, Bokus eller någon av de andra internetbokhandlarna?

Ola Lauritzson sa...

Bitte, klart jag kan berätta lite om Prag som var helt fantastiskt tycker jag. Meeeen, det blev allt annat än någon GI-resa. Och det hade jag väl inte trott heller. Att åka till Tjeckien utan att dricka öl är som att åka till Disney World utan att hälsa på Kalle Anka...

Var på några riktigt bra restauranger. Åt anka ena kvällen och en riktigt stadig köttbit andra kvällen. Nattlivet var också riktigt bra. Vi trillade inte hem förrän vid 5-snåret både fredag och lördag... hmmm... ;-)

Ola Lauritzson sa...

Borde nog lägga till att det blev några Katedraler och ett antal mils promenerande också...haha

Sanna sa...

Jag har bokat en resa till New York så det är det roliga som hänt idag :-)

Ola Lauritzson sa...

Ah, älskar NY, men det var länge sedan jag var där. Lite dyrare nu bara med vår soppiga valuta. Är det inte dags att rösta in Euron nu??!

Unknown sa...

Tjena,

Har en diskussion på jobbet med en kollega som "vill komma i ketos", jag hävdar att han måste äta minimalt med kolhydrater men ändå tillräckligt med protein och fett för att inte försätta kroppen i "svälttillstånd". Han hävdar att han kan fortsätta dricka näringsdrycker typ nutrilett på ca 500 kcal per dag och då hamna i ketos... hur funkar det egentligen? Är ketos och svält samma sak? Vad händer om man slutar äta helt, hamnar man i ketos då oxå?

Galna frågor men jag vill gärna ha lite argument till min ibland "enkelspåriga" kollega.
Hoj,

/Sofia

Susanne sa...

Jag hade ett viktigt uppdrag igår.

Nämligen lura i en blivande brud att hon skulle komma till ett visst ställe en viss tid på lördag. Då skall hon kidnappas och det skall möhippas så det skvätter om det.

Jag var såååå nervös!!

Men, den blivande maken hörde av sig senare på kvällen och sa att hon hade svalt ALLT med hull och hår!

DET var kul! Själv var jag genomsvett!!

Anna sa...

Hej Ola!
Mitt sockermonster har nu fått mig att inse att jag måste köra rivstarten igen. Mitt problem med det är att jag älskar att träna, speciellt bodycombat och bodypump och jag får ingen ork till det när jag inte äter kolhydrater. För att bryta mitt hemska sötsug så måste jag köra rivstarten, men har du råd att ge inför hur jag ska orka träna så mycket som möjligt under kommande veckor? Jag har svårt att bara nöja mej med promenader.....och så älskar jag din blogg!!

Ola Lauritzson sa...

Hej Anna, jag tycker du ska göra så här: Följ Rivstarten för att bli av med sötsuget. Och fortsätt träna, men ta det lite lugnare - eller åtminstone så mycket du orkar.
Lycka till!