onsdag 15 april 2009

Långweekend i Prag


Blev ju lite besviken när resan till Thailand blev inställd, så därför kompenserar vi med en minisemester till Prag istället. Ska bli härligt. Åker imorgon förmiddag.

Har ni varit där - och har ni några tips på vad man ska se, äta, besöka?

8 kommentarer:

TessiBessi sa...

Åhh du får njuta lite åt mig också Ola!

Finessan sa...

I Prag ska man dricka öl, men det är ju tyvärr inte så vidare värst GI. :) Slottet ska ses, annars bara strosa runt i en underbar stad. Det räcker gott så.

Caty sa...

Oh vad härligt! Jag har bara varit där lite kort, och då menar jag kort, vi åt lunch där. Vi åkte från Österrike och genom Tjeckien och då stannade vi till i Prag. Jag vill gärna åka dit på en längre tur någon gång:-)

Anonym sa...

Promenera, gå på jazzklubb och drick öl. Kostar typ bara 4kr!!

/Margareth

GI-Malin sa...

Åhh så det var till Prag du skulle! Härligt. Köpte GI-bilagan igår! Som en boost efter påsk. Blev aldeles till mig när jag såg den. Jag läser sånt som porr =) Nu ska det fixas menyer av de "nya" recepten.
Tyvärr aldrig varit i Prag.
//GI-Malin (Malin Ågren)

go4goal sa...

Testa Restaurant Kampa Park
Na Kamp 8B
Lesser town.
www.kampapark.com

Med härlig utsikt över floden Vltava och Charles bron. Bra seafood och kändisvarning man nu känner någon där;)
En kollega rekomenderade stället, inte varit där själv än.
Ha en skön resa :)
Hälsningar
Go4Goal

Anonym sa...

Självklart ska du gå och dricka öl på U'Flecu om det finns kvar. Stadens eget bryggeri och restaurang. Synd att du är GI-kille, annars hade du kunnat frossa i gulasch med semmelknedle. ("Knödel") Det var i stort sett det enda jag åt de två veckorna jag var där, för det var så herrans gott :)

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla trevliga förslag - tyvärr såg jag inte de felsta innan jag åkte, men Go4Goals tips lyckades jag ändå pricka in, utan att ha sett det här! Mycket bra.

Vilken oerhört vacker stad Prag är - som en stor sagokuliss. Och billigt. Helt klart en ny favorit bland mina resmål!