torsdag 9 april 2009

Påskplaner?


Så, då var det dags igen...Påsk!

Själv skulle jag ha åkt till Thailand imorgon, men i sista stund blev det inställt... :-( Kollade snabbt efter flyg till Skåne för att våldgästa mina föräldrar, men det var nästan omöjligt att hitta någon plats till vettigt pris. Så, därför kommer jag att vara kvar i Stockholm. Och det känns bra det med. Ska jobba färdigt med korret på entreprenörsboken som kommer i maj, har några vänner på middag i morgon, fredag, och hoppas att golfbanan öppnar för en premiärrunda.

Har du några roliga Påskplaner? Och har du något gott Påskrecept att dela med dig av?

10 kommentarer:

Caty sa...

Vad tråkigt att resan till Thailand blev inställd!! Själv blir det lite av varje: fest långfredag, besök hos föräldrarna påskafton, besök av vänner påskdagen och gospelkonsert annandagen.
Glad påsk!

Suzan sa...

I påsk kommer jag jobbar hemifrån, få besök av svärmor o äts påskmiddag och på söndag åker vi till kolmården o klappar varg!

Matilda sa...

ne inga roliga påskplaner.. Jobbar torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag osv ... Ska dock festa på svärmors urgoda kräftröra =)
Ha en Glad påsk =)

SuburbiaLiving sa...

Det finns inte så mycket Påsk att hurra för här i Houston, men det gör det samma.Godis och svenska (tyska tydligen?) påskägg är köpta till barnen, men annars blir det inget mer påskfirande för oss.

Vad härligt med en runda golf. Jag hoppas att du hinner ut och att vädret tillåter lite golfande i helgen! Golf är ju en underbar sport..och jag förvånas alltid över den otroliga träningsvärk jag får i armarna efter premiären. Man hittar liksom muskler man inte trodde fanns!

Vägen från 137kilo sa...

Oj, vad trist med resan så här i sista stund. Hoppas du får mycket gjort med boken istället, skönt att bli av med lite arbetssamvete, men kom i håg att njuta lite av ledigheten ändå! :)

Anna sa...

Men geez, ställa in en Thailandresa i sista minut borde vara förbjudet! Jag har blivit dumpad så jag ska slicka mina sår med fiskar fulla av omega 3-fettsyror, grillpremiär, jordgubbar, gula och lila tulpaner och dansträning så att svetten lackar. Och så ska jag passa på att skriva en del, behöver också jobba klart en surdeg. Men det tar emot när solen skiner... Glad påsk!

Ola Lauritzson sa...

Anna, låter trist att du blivit dumpad! hoppas du håller hakan högt iaf!

Själv har jag haft min premiärgolfrunda idag - det gick väl sådär... ;-)

Tessan sa...

Synd att det inte blev någon Thailandsresa. Själva åker vi till istanbul på annandagen och är borta i 2v, ska bli gott & mtk shopping såklart!

Sanna sa...

Hej Ola!
Jag har suttit här & kollat runt som en tok på nätet.. de är så att jag är vegetarian men skulle gärna vilja äta GI för att må bättre & gå ner i vikt.. jag äter de mesta från havet alla fall! Men mycket vegokorv & nuggets mm blir de, min fråga är om du vet om man kan käka t.ex vegokorv med en sallad och ett ägg till och att man går ner i vikt ändå? Jag har sökt överallt på de men hittar inget om GI för vegetarianer!?

Ha de fint! :)

Anna-Karin sa...

Påsken har nästan passerat och jag kämpar med din bok Gå ner i vikt med GI, eller jag kämpar inte med boken utan att hålla mig från allt sött och gott som har med påsken att göra... Jag har precis gjort första veckan med GI och börjar min andra vecka idag med "din hjälp". Jag har beslutat mig för att jag ska hålla mig på den här nivån i ca 4 veckor för att få en riktig "skjuts" neråt i vikt, men oj vad jobbigt det har varit denna helg med alla dessa påskägg som är överallt. Jag kämpar vidare och har precis beställt två böcker till av dig bla Gå ner i vikt - mina samlade erfarenheter av GI-metoden och väntar med spänning på att de ska dimpa ner i brevlådan för att hålla motivationen på topp. Ha det gott!