fredag 3 april 2009

Tandläkaren - gapa stooort


Tänk att det gått 18 månader (eller hur ofta de nu kallar en) sedan jag var hos tandläkaren senast... Gnuggade lite extra i morse och sköljde med något grönt munvatten. Och, det gick bra. Inga hål, inga problem. Pust.

Har väl aldrig haft tandläkarskräck precis, men det är ändå något utlämnande att sätta sig i den där stolen och gapa.

Har du några läskiga tandläkarminnen?

8 kommentarer:

Susanne sa...

Om DET är utlämnande kanske du skulle vilja prova att gå till gynekologen...*flin*...

Käften är väl lätt att öppna för vem som helst...

Camla sa...

Ja fy 17 för tandläkaren.. har ingen direkt skräck men gillar det verkligen inte! Sen ska man behöva betala en massa pengar för det oxå ;) Inget vidare.. Ha en bra dag!

Helena sa...

Inte jag , men snälla läs om fru Kaos möte med Ra ...

Ola Lauritzson sa...

haha, nej någon gynekolog hoppas jag slippa gå till... Men kan tänka mig hur det känns...

FrökenC sa...

Haha... ungefär som att besiktiga bilen!!!

Helena sa...

Har letat lite och här är Fru Kaos länk:
http://annaskaos.blogspot.com/2009/02/why-me.html

Sorry Anna att jag bara helt fräckt tipsade Ola om din "story" men det är bland det roligast jag någonsin läst!!!

Johanna sa...

Tandläkare ÄR läskiga! *ryser* under studietiden gick jag hos "studenthälsans" tandläkare. Hon hittade 18 hål i min mun - en hel jävla golfbana m.a.o. Då hon hade lappat hälften av hålen var jag ett vrak. Jag avbröt behandlingen, det gick ett år och sen jag gick till min gamla tandis. Som hittade ETT hål. Det borde ju ha funnits nio *himlar med ögonen*
En av den tidigare tandläkarens plomber sa den här tandläkaren att såg märklig ut, som om den var en tillfällig plomb. Han tog bort den - det fanns inget hål under plomben, hade aldrig borrats något där heller.
Det var väl rätt läskigt? Urgel-gurgel.

Hurryville sa...

Jag länkar till ett inlägg i frågan:

http://hurryville.wordpress.com/2009/03/05/folktandvardens-vara-och-icke-vara/