måndag 20 april 2009

Squashtagliatelle med pestobakad kyckling


Squashtagliatelle är ett roligt GI-alternativ till vanlig pasta. Hyvla squashen med en potatisskalare, strössla över salt och låt vattna ur en stund. Torka bort salt och vätska med hushållspapper.

Passar perfekt med pestobakad kyckling.

8 kommentarer:

Annapanna sa...

...pestobakad..mmm
I fredags fyllde jag kycklingfilé med pesto och salami och grillade på utegrillen. Underbart gott!!

Anonym sa...

Hej Ola!
Jag funderar på att köpa proteinpulver när lönen kommer. Vad ska jag tänka på? Något du rekommenderar?

Annapanna sa...

I kväll fyllde jag falukorv med pesto och salami. Också himla gott! Barnen njuter också... Vilken kombination. Ska testa på lax oxå.

Ola Lauritzson sa...

bomullshuve: jag tycker själv att svenska Fairing tillverkar ett bra proteinpulver som heter Sloow Protein. Du kan också välja Training. Det är samma pulver som säljs på GI Viktkoll under namnet Diet och Träning. Du hetar dem på www.giviktkoll.se eller www.gymgrossisten.com.

Ola Lauritzson sa...

AnnaPanna - låter gott. Var det bra kvalitet på falukorven också?

Anonym sa...

Hej igen Ola!
Nu har jag hittat dem på viktkoll, men blir ändå fundersam över vilken jag ska välja. Antar att diet kanske passar mig bäst? Jag tränar visserligen men mest promenader och annan hemma träning som yoga och pilates...

Annapanna sa...

Jag köper alltid korv med så högt köttinnehåll som butiken erbjuder. Det brukar dessutom vara det godaste. Är det inte jättebra anpassar jag min portion efter det.

Monica Hansen sa...

Det var ett bra tips! tack:)