fredag 24 april 2009

Vilket väder - vilken härlig start på helgen!


Började dagen med ett tufft pass på gymmet med Erik. Pust. Nu är det gjort! Mina föräldrar kommer till Stockholm i helgen och då blir det förstås lite trevliga middagar och en hel del vin. Imorgon öppnar Gröna Lund och jag är ditbjuden för att vara testpilot på den nya, kusliga åkattraktionen. Känner mig redan lite nervös...ha ha.

Hur ska ni fira helgen och det vackra vädret? Kanske några droppar rosévin?

16 kommentarer:

Caty sa...

Ikväll ska vi i Melodifestivalklubben ha schlagerträff med buffé på Park Hotel i Linköping där vi ska titta på bidragen från årets Eurovision som tävlar i Moskva med röstning givetvis. Imorgon blir det lugnt och på söndag har vi städdag ute i vår villasamfällighet. Det blir ju härligt väder i helgen!
Ha en trevlig helg!

Matilda sa...

Givetvis blir det fint väder i helgen, för jag ska ju jobba =( men men får nog snart min del av sol oxå, åker till egypten om 2 veckor *läääängtar* så jag sörjer inte mina förlorade soltimmar =)

Anna J.D Jacobsson sa...

Åh vad härligt! Är det den skumma berg och dalbanan? Den ser livsfarligt och samtidigt skjut rolig ut! Jo, vi ska fira lite i helgen, är snart klart med ett stort extraprojekt men framför allt: Jag och maken ska strax åka och skriva kontrakt på en trädgård med tillhörande boyta. ;)Jag toklängtar efter egen egen täppa att kunan släppa ut ungarna på!
Ha en fin helg med familjen!

gittan sa...

Imorgon har vi städardag i vårat bostadsområde, sedan blir det att ta fram grillen och grilla en köttbit med gott tillbehör.
Solig helg hälsar Gittan:))

Unknown sa...

det såg härligt gott ut. Själv går jag på rivstarten på giviktkoll.se så det blir inget sånt för min del på några veckor. Men det är det värt.

rebecka haak

rebeckasresa.blogspot.com

Lina van der Putten sa...

Yes, igår blev det rosé och lax med fetaosttäcke, underbart! =)

Ola Lauritzson sa...

Uppskjutet, Tilt/Fritt Fall, Häxan någonting och berg-och-dalbanan. Det var dagens karuseller på Grönans invigning. Sorgligt nog var det tvungna att stänga den nya åkatraktionen, Insane, pga något tekniskt fel...lite pinsamt så där på invigningen...

Anonym sa...

Oj det var väl inte du som var med om olyckan på Gröna Lund igår????
Såg nåt om det på webben.
Vi hade städdag i vår samfällighetsförening igår och sen åt jag och min man en härlig middag på altanen....
Vädret kan inte bli bättre....

gittan sa...

Idag har min sambo och jag cyklat ut till båthamnen och "oset" (det går betesdjur där och ligger precis vid Hjämaren). Jätte skönt va borta ca 4 tmmmar. Vi hade med oss pitza och en flaska vin (syndade idag).

Anonym sa...

Jag hade ingen bra helg alls. Tänkte att jag skulle starta helgen med att ställa mig på vågen för första gången på 3 veckor. (Började med fas 1 för 4 veckor sedan och gick ner ca 2 kg första veckan och nu har jag alltså hållt på sammanlagt 4 veckor) Jag hade inte minskat 1 gram ens! Stod på samma vikt som för 3 veckor sedan trots att jag turbo-GI:at :(

Så ledsen blev jag för jag har ju kännt mig duktig och troddde verkligen det skulle ge viktresultat. Vad har jag gjort för fel? svårt för någon annan att säga naturligtvis men ska jag fortsätta med fas 1 i alla fall, eller funkar det inte på alla kanske?

Tacksam för alla svar!

Kram
Malin

Anonym sa...

Jag hade ingen bra helg alls. Tänkte att jag skulle starta helgen med att ställa mig på vågen för första gången på 3 veckor. (Började med fas 1 för 4 veckor sedan och gick ner ca 2 kg första veckan och nu har jag alltså hållt på sammanlagt 4 veckor) Jag hade inte minskat 1 gram ens! Stod på samma vikt som för 3 veckor sedan trots att jag turbo-GI:at :(

Så ledsen blev jag för jag har ju kännt mig duktig och troddde verkligen det skulle ge viktresultat. Vad har jag gjort för fel? svårt för någon annan att säga naturligtvis men ska jag fortsätta med fas 1 i alla fall, eller funkar det inte på alla kanske?

Tacksam för alla svar! (mamion@live.se)
Kram Malin

Unknown sa...

Hej Ola. jag har precis läst igenom det mesta i bloggen. skummat en del och sparat en hel del för att läsa noggrannare senare. Jag har gått Pauluns kostrådgivareutbildning för länge sedan och hållt mej uppdaterad. Är kock med hälsa som nisch. Vilken av dina böcker skulle passa mej som förstabok? GI daga för dag eller den senaste som sammanfattar GI? Kanske kan någon av ni andra svara på frågan?

Ola Lauritzson sa...

Malin: trist att höra att du stått stilla i 3 veckor. Svårt att säga varför du inte fått något ytterligare resultat utan veta mer. Du får mejla mig och beskriva hur du äter, hur en "vanlig dag" ser ut för dig, motion, ålder mm, så kanske jag kan hjälpa dig.

Ola Lauritzson sa...

Eva, kul att du hittat hit. Jag tycker du ska kika i min senaste bok: Gå ner i vikt - mina samlade erfarenheter av GI-metoden. Den är mest uppdaterad och svarar på de felsta frågorna som jag tror du kan ha.

hälsar,
/Ola

Unknown sa...

Tack för snabbt svar, och jag ska. Vill dessutom smöra lite och säga att jag är imponerad av din blogg, ditt engagemang och komunikationen med medlemmarna.

Ola Lauritzson sa...

Tack Eva, du var också väldigt snabb... :-)