fredag 9 april 2010

Erbjudande - klicka på länken nedan!

Roligt att intresset för att beställa färdigrätterna är så stort.
Alla ni som vill ta del av erbjudandet: klicka på länken nedan för att komma till sidan där du kan fylla i kontaktuppgifter.

Ja tack - 24 GI-rätter med frihemkörning för 598 kr!


Behöver din anmälan senast på tisdag den 13 april!

9 kommentarer:

Susanne sa...

Hmmm...jag är inte medlem i GI Viktkoll...men, jag anmälde mitt intresse ändå...*hoppas, hoppas*...

Ola Lauritzson sa...

Det är helt ok Susanne! Som trogen bloggläsare måste man ju få några förmåner :-).

Susanne sa...

Ahhha!! Bra, bra! :-)

Mella sa...

Hej Ola! Min fråga gäller inte erbjudandet om färdigrätterna, antar att detta bara gäller i Stockholmsområdet. Jag bor i Kalmar och är dessutom vegetarian. Är nu inne på min femte dag i rivstarten men har gått UPP ett kilo. Är detta normalt? Jag vill tillägga att jag följer de riktlinjer som finns oerhört noga. Kan det vara så att jag äter för mycket grönsaker? För ett år sedan åt jag enligt fas 2 och gick då ner 5 kilo relativt snabbt. Rivstarten kanske inte är något för mig? Känner mig inte alls motiverad längre :( Jättetacksam för svar!
/Gabriella i Kalmar

Ola Lauritzson sa...

Hej Gab,
Erbjudandet gäller hela landet med undantag av några orter i Norrland som vi tyvärr inte kan fixa transport till...

Ang din fråga: Jag tror inte mängden grönsaker är den stora boven (om du undviker rotfrukterna). Lite lättare för mig om jag vet ungefär hur en normal matdag ser ut för dig?

Mella sa...

Hej och tack för svar!

Jag äter inga rotfrukter. Till frukost tar jag en proteindrink (proteinpulver + 2 dl vatten och 1 dl mjölk). Mellanmål en burk makrill i tomatsås eller ett äpple. Till lunch brukar jag äta sallad med quorn i någon form, gärna i någon sås baserad på creme fraiche eller grädde. Ibland äter jag fetaost eller mozzarella till. Mellanmål 2 består av keso med lite bär och så middagen består av ungefär samma som lunchen. Till kvällssnacks kan det bli avokado med räkröra eller morots- och oststavar med lite gräddfilsdipp (gräddfil blandat med lite tacosås). Detta är vad jag äter, i stora drag. Är det något jag bör ändra på? Gillar verkligen inte att vågen pekar uppåt. Nu har jag hela åtta kilo att gå ner innan sommaren är här och den närmar sig med stormsteg...

Än en gång, tack för att du tar dig tid att ge mig råd!! Gillar verkligen din bok, den jag lever efter just nu :)

Ola Lauritzson sa...

Hej igen - måste säga att jag tycker du följer en bra diet och din viktuppgång (eller brist på nedgång) förvånar mig lite. Jag brukar inte kommentera mängden mat eftersom de flesta reglerar just kcal-intaget automatiskt när de undviker de snabba kolhydrterna. Men kanske kan du testa att minska mängden något och hålla ner på kcal-intaget genom att välja något mindre fettsnåla varianter på grädde o crème fraiche. Möjligen kan det hjälpa något.

Och försök att gå/cykla/jogga minst en timme varje dag. Då kommer förbränningen igång extra.

Hur låter det?

Mella sa...

Tack för ditt svar! Jag kan nog ha hittat den främsta orsaken till min viktuppgång i att jag ätit för mycket mejeriprodukter (mer är 2 dl per dag). Läste att det var riktmärket någonstans, stämmer det? Kommer nog gå över till lättare varianter av dessa och börja äta lite kolhydrater med lågt GI (typ quinoa, linser, proteinberikad spaghetti). Har svårt att få i mig tillräckligt med protein som vegetarian. Fas 2 funkade för mig förra gången, så vi får hoppas att det gör det igen. Det som jag upplevt som mest jobbigt med rivstarten är att jag aldrig känner mig mätt, är nog därför som jag ätit lite mer än jag borde. Sen är jag konstant matt och trött, vilket gjort att jag inte orkar motionera. Hoppas vågen pekar neråt snart!! (Jag tänker inte ge mig...)

Ola Lauritzson sa...

Rätt inställning! Yes, max 2 dl mejeriprodukter/dag för att hålla ner laktosmängden.