måndag 17 januari 2011

Grym träningsvärk


I lördags var det svensexa för Johan Sahlstrand. En av dagens aktiviteter var Beach Volleyboll i en omgjord lagerlokal i Södertälje. Grymt kul, och grymt jobbigt. Vi lirade nog i 3 timmar och jag har grym träningsvärk. Tänk om man kunde göra det några gånger i veckan. Snacka om att komma i toppform inför sommaren! Känner mig nästan som Tompa i kultrullen Top Gun... :)

2 kommentarer:

Erik sa...

Ola, du vet väl att träningsvärk och träningseffekt inte korrelerar på något sätt. Men eftersom du gillar träningsvärk så jan jag garantera dig lite efter morgondagens pass :)

Matilda sa...

Hej.

Jag har kört fas 1 i sex dagar nu. Drack något glas rött vin i helgen men inte mer. Hur är det egentligen med rött vin och GI? Vad händer om jag skulle dricka en flaska rött vin i helgen, förstörs allt då? Har inget problem alls med att utesluta koldydraterna i övrigt. Kan ju låta som att jag är beroende, haha, men är student och vill gärna festa lite med polarna bara... Vilken typ av alokohol är bäst ur GI-synpunkt?

TACK! :)