måndag 10 januari 2011

Köksakrobatik...


Ny matlagningsomgång för Expressens GI&Hälsa-bilaga... Nu arbetar vi med marsnumret!

Foto: Christina Sundien

8 kommentarer:

Fredrika sa...

Hejsan Ola!

Jag har bakat gi-brödet, som stod i kommentarsfältet.
Blev jätte överaskad, på ett positivt sätt. Det är ganska luftigt men extremt mättande. Blir som ett bröd, men det räcker gott och väl till 2-4 personer, Serverade och alla i min familj tyckte det var gott, l Att föredra är nog att ha räkost eller philadelphia och skinka på för att ge det lite mer smak. Saftigt och behövs inget smör på tyckte jag. Jag doppade mitt bröd i en god örtsås, extremt gott!! Det är lätt att baka, går snabbt och smakar super! :) Testa!!

Fredrika sa...

Hejsan Ola!

Jag har bakat gi-brödet, som stod i kommentarsfältet.
Blev jätte överaskad, på ett positivt sätt. Det är ganska luftigt men extremt mättande. Blir som ett bröd, men det räcker gott och väl till 2-4 personer, Serverade och alla i min familj tyckte det var gott, l Att föredra är nog att ha räkost eller philadelphia och skinka på för att ge det lite mer smak. Saftigt och behövs inget smör på tyckte jag. Jag doppade mitt bröd i en god örtsås, extremt gott!! Det är lätt att baka, går snabbt och smakar super! :) Testa!!

Ola Lauritzson sa...

Vad roligt! Då måste jag testa det själv!
Hälsar,
/Ola

Anonym sa...

Jag vägde mig igår på morgonen och vägde 55 kg sedan idag vägde jag 1 kg mer, dvs 56. Åt varken mer eller mindre, hur kommer det sig att vikten kunde skilja så mycket på bara en dag?

Jenny sa...

Hej! Jag har din bok lättlagad gi. I den finns det exempel på proteindrink. Jag tycker att det är en djungel av märken. Vill inte ha vassle, har förstått att kasein kanske skulle passa, men hittar inget sådant som inte är sötat eller har tillsatser. Har du någon sort att rekomendera? Tack på förhand, Jenny

Jenny sa...

Hej! Jag har din bok lättlagad gi. I den finns det exempel på proteindrink. Jag tycker att det är en djungel av märken. Vill inte ha vassle, har förstått att kasein kanske skulle passa, men hittar inget sådant som inte är sötat eller har tillsatser. Har du någon sort att rekomendera? Tack på förhand, Jenny

Ola Lauritzson sa...

Anonym, det beror helt och hållet på kroppens vätskemängd. Varierar naturligt under månaden. Not to worry.

Ola Lauritzson sa...

Jenny, min favorit är nog Sloow Protein som tillverkas av Fairing. Billigast om du köper på nätet, ex www.gymgrossisten.com. Kasseinprotein.