måndag 3 januari 2011

Hur brukar du betala på nätet?

För några dagar sedan lanserade vi fakturabetalning på GI-boxen. Intressant nog väljer de flesta just faktura, trots att kortbetalning är förvalt. Visste inte att motståndet att betala med kort på nätet är så stort.

Hur brukar du betala om du handlar något på nätet?

9 kommentarer:

Olah sa...

Jag betalar främst med kort på nätet...Intressant att folk väljer fakturaalternativet! Är det någon speciell ålder på de som väljer faktura?

Anonym sa...

Jag väljer faktura när jag inte har handlat tidigare från företaget eller om det företaget inte är så känt. Annars använder jag kort.

Bosse sa...

Betalar helst mot faktura. Känns av någon anledning säkrare.
Mvh
Bosse

Anonym sa...

Om man väljer faktura så har man inte betalt för något som eventuellt aldrig levereras... (kan ju vara snöstorm, julklapparna kom aldrig :-/)

Ola Lauritzson sa...

Jag tror att den stora förtjusningen för faktura - i GI-boxens fall - möjligen kan förklaras av att beloppet blir ganska stort, över ca 2700 kr. Kanske är folk mer villiga att beställa med kort för mindre belopp (även om det är ologiskt).

Sussi sa...

Det händer att jag ratar företag som inte har fakturabetalning som alternativ. Det känns på något sätt säkrare för mig som kund att få hem varan innan jag betalar för den.

Helene sa...

Jag betalar via nätet med nått som heter Swedbank e-kort. Säkert och smidigt

Anonym sa...

betalar ALLTID med kort, då slipper man ju det sen. Klart.

Anonym sa...

Kan ju vara att det är januari .... årets fattigaste månad :)