söndag 9 januari 2011

Spöket Laban: Biopremiär med Albin och AntonIdag var det premiär för nya filmen med Lilla Spöket Laban och mina söta gudbarn Albin och Anton ville förstås hänga på. Filmen var en succé! Precis lagom spännande och rolig för mina nyfikna nästan-3-år gudbarn! Bilder kommer snart.

8 kommentarer:

Sofi sa...

Hejsan!
Hittade ett gi-bröd.
Är detta okej att äta enligt gi metoden, i fas 1?

Här kommer receptet på detta GI-bröd:
Ingredienser:
2 ägg
3 matskedar fiberhusk
2 matskedar krossade linfrön
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk brödkryddor (tex: anis, fänkål och kummin)
25g smör eller hälften smör,hälften olja
Lite salt

Ola Lauritzson sa...

Sofi, ser ut som ett exemplariskt recept. Inte mycket kolhydrater i det brödet. Nyfiken på hur det smakar! Kan du inte baka och höra av dig - gärna med en bild!

Babsan sa...

Va mysigt, Ola!
Babsan

Anonym sa...

Trevligt, Finns inget som klår bio :) Du jag har en liten fråga till dig, det är så att mina barn är överviktiga, det vill varken dom eller jag. Dom äter inte socker, nej inget högglykemiskt över huvud taget.. Dom äter inte för mycket, och rör på sig mer än andra barn. Men det värkar inte som att dom går ner i vikt.. Dom är mellan 12 och 14, är gi metoden det bästa sätter för barn att gå ner i vikt? Mina barn äter runt 20g kolhydrater per, börjar dagen med detoxmusli, under dagen äter de avokado, fick, räkor, ägg mm. Vad ska vi göra för att lyckas? Jättetacksam för svar.

Anonym sa...

Har inte bakat brödet än, men här har du sidan där jag hittade det på. Det ser väldigt gott ut :)
http://www.gilivsstil.com/gi-brod-utan-kolhydrater-recept

Ola Lauritzson sa...

Anonym, det låter väldigt märkligt att dina barn är överviktiga om det äter så nyttigt och rör på sig "mer än vanligt". Har du verkligen koll på vad det stoppar i sig när du inte är med?

Kristina sa...

Ja, 100%. Men dom har bara varit i fas 1 i några veckor, dom kanske har svårt för att gå ner i vikt? Men det kommer väl.. Hoppas jag, för seras skull ocksp. men GI-metoen fungerar väl på barn i allmänhet? /Kristina (Förr känd som anonym)

jjjjjjjjjjjjj sa...

kobe 9
yeezy 700
hogan outlet online
lacoste polo shirts
outlet golden goose
kd 11
golden goose superstar
kobe shoes
golden goose sneakers
adidas shoes