måndag 15 augusti 2011

Vill du vinna min senaste bok, Snabblagad GI?


Äntligen - i veckan kommer min nya bok, Snabblagad GI - 100 rätter på mindre än 30 minuter, ut i handeln. Och för att fira det tänkte jag lotta ut 3 signerade exemplar till mina trogna bloggläsare.

Det enda du behöver göra är att skriva en kort motivering till varför just du ska få boken. Skriv direkt i kommentarsfältet. "Tävlingen" pågår hela veckan - fram till söndag den 21 aug.

På måndag publicerar jag de tre vinnarna! (GLÖM INTE ATT SKRIVA DITT NAMN - ADRESSEN FIXAR VI SEN).

Lycka till! :)

63 kommentarer:

Magnus Eriksson sa...

Vore väll super att vinna en bok som är skriven av ett proffs:-)


Ha en underbar höst för det ska jag med mkt jobb o det är väll oxå en anledning för o vinna så man hinner laga snabb mat som dessutom är sund i denna stressiga tid.

Ha det BÄST // Magnus

Lena Lindahl sa...

Jag har just börjat med GI, så jag behöver en bra kokbok, ett stort plus är att rätterna går fort att laga då hakar nog ressten av familjen också på och det skulle va super
// Lena

Matilda Thorén sa...

Hej Ola, vad glad jag är som har hittat din fantastiska blogg. Jag har köpt dina böcker "6 kilo på 6 veckor" & "Lättlagad GI" är otroligt peppad inför mina 6 veckor som startar från och med idag. Har mätt mig och vägt mig och ser fram emot att genomgå dessa 6 veckor. Jag skulle vilja ha din nya bok så att jag när jag är färdig med dessa veckorna har en bok med härliga recept att luta mig emot då jag gärna vill fortsätta med denna livsstilen även efter dessa 6 veckorna!

Room328 sa...

Jag vill vinna boken, så jag kan gå ner mina 4 sommarkilon innan nästa grundarpoker. Om jag inte har gått ner så kommer jag förmodligen vara grinig och hacka på dina blindar :-)

Anonym sa...

Lär mig äta rätt, snabbt! Jag har varken tålamod eller tid med långsam matlagning så den här boken behöver jag ha!

/ louise

louise rangford@gmail.com

Anonym sa...

Vore perfekt med fortsatt inspiration och passar ju på hylla i köket bredvid Lättlagad GI :)

Linda Strid

jucea sa...

Jag är ett troget Ola-fan och har alla dina tidigare böcker i bokhyllan hemma. Vällästa är de dessutom! Det skulle vara en ära att få ha ett signerat exemplar av din senaste bok i min samling!! Hoppas att jag blir utvald!

MammaMia sa...

Med ett pressat schema, men långa dagar hade det varit mer än perfekt (nästan för bra för att vara sant) med en kokbok innehållandes en massa smarriga OCH snabba recept på sund mat. De sista kilona efter mina goa barn ska bort!

Åsa Henriksson sa...

Min motivering:

När man har bråttom är det lättast att falla i fällor. Jag har OFTA bråttom!!


Första dagen med GI idag (med boken 6 kg på 6 veckor).

Älskar att laga mat men har ett jobb som kräver mycket tid vilket innebär att jag ofta behöver kunna slänga ihop mat snabbt.

Åsa Henriksson asamariah@gmail.com

smulan71 sa...

Hur många gånger har man sagt att man ska börja sitt nya liv med träning och bra kost???Men nu äntligen efter min Turkiet resa fick jag en spark i baken...så nu är jag igång med träning och powerwalk..så det ja behöver är goda,snabba bra recept för att gå ner mina 10 kg.
Därför skulle ja bli så glad om jag vann just din bok med inspiration till mitt nya liv.
Anneli Åström

*Pinglan* sa...

Jag skulle gärna vilja vinna boken, eftersom jag börjat med GI rivstarten idag och ibland känns det tufft att ställa sig och laga mat efter en tuff arbetsdag. Vad passar då bättre än bra recept som inte bara är nyttiga, utan också går snabbt att tillaga.

Anonym sa...

Jag började med din GI 23/8 2010 och gick snabbt ner 10kg utav de 18kg jag vill bli av med. De sista 8 har vart svåra att skaka av sig, så kämpar fortfarande på med de. Nu den 23/8, fast ett år senare kör jag ett par veckor strikt fas 1 för att närma mig målet. Har alla dina andra böcker och denna ska ju givetvis också få stå bland de andra, biblarna som jag kallar de!!

Lisa Jansson

Signe sa...

Jag är precis färdig med mina första 6 veckor med GI-metoden och har gått ner 9 kg, vilket är halvvägs till målet. Jag skulle gärna vinna denna bok så jag får lite nya recept och mer motivation till att gå ner resterande 10 kg.

Adriana sa...

Hej!

Snabbt, enkelt och nyttigt- vad kan jag önska mig mera än denna bok. Toppen! PS! Min smala kropp finns redan - i tankarna! ;-)

Helene sa...

Jag vill gärna vinna boken då jag som bara äter vegetariskt vill erbjuda min övriga familj GI och jag kan inte komma på bra GI-rätter som är goda och går snabbt att göra. Vore kul med inspiration till vardagsmaten!

HeleneK

Karin sa...

Önksar att få vinna för enm gångs skull en kokbok.Slippa stå med ochh fundera över något som går snabbt varje vardag kväll.
Kunna laga nhälsomat till hela fam.Gubben och jag behöver gå ner ca 15 kg var.
Karin

Ulrika Lundin sa...

Fantastisk god och hälsosam mat och jag är säker på att din nya bok innehåller den inspration och motivation som jag behöver för att fortsätta med GI, det enda riktiga sättet för mig att leva <3

Åse sa...

Är boken som dina tidigare, med härliga och inspirerande bilder och recept så vill jag gärna ta chansen att vinna den!

Anonym sa...

Hej Ola!
Tack för att du delar med dig och pepper oss! Läser din blogg varje dag. Jag har många av dina fantastiska böcker och lagar mat ur dem! De är toppen, och det vore en ära att vinna din nya bok!
Jag har några mammakilo kvar och den skulle hjälpa mig otroligt mycket på vägen!
Tack! Teres Röed

Caty sa...

Hej! Jag vill gärna vinna ett exemplar från gurun himself! Min motivering lyder: jag vill ha goda, snabba recept med variation. Det skulle passa mig så bra!

Catrin Dürnberger

Ann C Forsberg sa...

Äntligen har jag fått min snart 19-åriga son att vilja ta i sin övervikt som han lagt på sig de senaste 2 åren (20 kg), han börjar den 1 sept med träning och kostrådgivning hos en PT på ett stort gym i stan så det känns toppen. Vore perfekt om jag vann din kokbok som bidrag på "resan", men vinner jag den inte så kommer jag att köpa den ändå för vad passar väl bättre för en ung kille än en kokbok skriven av en kille som själv har erfarenhet av övervikt. :)

Anonym sa...

6 kg på 6 veckor fungerade bra, men nu är det nästa kokbok jag "måste" ha.
God mat på rätt sätt, kan det nu bli ännu mer lätt?
Roligt att laga nyttig mat, men sparar gärna tid de dagar man känner sig "lat".
Tacksamt mottager jag mer inspriation, så jag behåller min motivation =)

Håller tummar och tår, att jag din nya bok får...

Susanne Rooth

Anonym sa...

Den här boken är ju som skriven för mig!

I slutet på mars fick jag mitt första barn. Man kan säga att tid till att lägga ner på matlagning reducerades snabbt! 30 minuter borde jag dock kunna knåpa ihop tycker jag. Min tidigare favorit är GI in the city, och favoritreceptet är köttfärsbiffarna med pinjenötter. Nu behöver jag fler lättlagade, snabblagade favoriter till mig och min familj.

// Sandra Hall

www.anntornas.blogg.se sa...

Jag skulle bli jätteglad om jag vann din bok. Jag har använt mig av dina tidigare böcker och har gått ner 12 kg på 9 månader tack vare dina tips och recept.
Mvh Ann

Linda sa...

Nu har det gått 3 månader sen vi fick vår dotter och nu ska 25 kg bort! Din bok skulle vara en bra hjälp på vägen!

Pierre i Skåne sa...

Snabblagad Gi mat låter spännande och en utmaning jag gärna skulle vilja testa! Skulle vara jätteglad om jag vann ett signerat ex :-)

/P

Kix sa...

Självklart vill jag vinna boken! Livet är fullt av jobb, plugg, läx- och sagoläsning, hämtning, lämning, rättning och annat, så det skulle ge att kunna laga maten snabbt för att kunna njuta längre av den och sällskapet :)

Kix sa...

ge guldkant, skulle det stå :)

Sara H sa...

Åååh jag vill vinna din nya bok. I höst sätter jag igång med mitt examensarbete på lärarutbildningen. Boken skulle vara guld värd under mina sista månader som stressad student. Och säkert även efter dessa månader, när jag ska tränas in i arbetslivet och vardagslivet.

Från muffins till milen sa...

Jag vill vinna boken för att spara all tid jag kan till min nya hobby- löpnkg. Din bok blir ett hjälpmedel på väg till tjejmilen i New York.

Therese sa...

Huvudsaken är inte att vinna, utan att kämpa väl!
Med dessa ord relaterar jag till din bok utifrån min situation. Överviktig och gått igenom en förlossning, en kick i baken med boken:)

Anonym sa...

Har alltid älskat att laga mat och baka och sedan något år har jag intresserat mig för GI-mat. Saknar en riktigt bra kokbok med bra och god GI-mat så detta vore ett ypperligt tillfälle att få massa nya recept gjorda av ett proffs :). Mina två små kottar gillar också GI-mat väldigt mycket och reagerar när maten blir för söt eller konstlad så mitt mål är att ge dem en bra start i livet när det gäller matvanor.
//Annica i Jkpg

Mia sa...

Jag började med GI i Januari och det gick jätte bra jag rasade i vikt, sen kom påsken och jag fuskade lite och sen helt plötsligt var vi i Augusti och vågen visade på tok för mycket igen.

Så nu har jag börjat med nya friska tag och sitter och försöker lusläsa alla recept som finns på nätet (har även köpt en av dina böcker)

Har jag stor variation så fixar jag nog detta bättre än förra gången då jag typ levde på bacon och ägg och drömde om godis.

Nu är jag peppad på att lägga om min livsstil och snart är mammaledigheten slut och jag ska börja jobba då vore det super bra att ha en bok där man har en massa maträtter som går snabbt att svänga ihop.

Niklas sa...

Hej Ola,
Jag hoppas att jag kan få använda din nya bok som inspiration. GI Dag för dag har jag nu lagat det mesta i och det har givit mig en viktminskning på 16 kg (98 -> 82). Känns så bra!
Tack så mycket och lycka till!

Anonym sa...

Jag önskar att få vinna en av böckerna. Som "nykläckt" GI-fantast behöver man en bra start! =) //Lina Davidsson

Sara Pierrou sa...

Efter en tuff graviditet är jag nu redo för att köra GI igen så att jag kan bli av med kilona som jag fått tillbaka. Din nya bok är perfekt för mig att hinna äta bra nu när vi är fler i familjen och tiden till matlagning inte riktigt finns. Jag håller tummarna för mig själv. :-)

Catharina Ö sa...

Ska gå från 90 till 60 hade jag tänkt, blir säkert både lättare och roligare med en bra hjälpreda i form av din bok.
Jag håller tummarna för att just jag vinner!

Anonym sa...

Jag skulle så gärna vilja ha den här boken med!! Med dina snabba och lättlagade recept så går det så lätt att laga mat som hela familjen gillar och mår bra av... / Taru

jennie sa...

Jag och min sambo har precis startat fas 1 och känner oss otroligt peppade! Vi lagar mat varannan dag och har varsin kokbok som vi väljer utifrån, eller rättare sagt min sambo har en och jag letar på nätet. Den här boken skulle underlätta för min del!
//Jennie (jennietv@hotmail.com)

Carina sa...

När man har köpt alla böcker som Ola och Ulrika har skrivit så är man värd att vinna nästa bok. Äter bara enligt GI nu för tiden och mår så bra.
Du är bäst Tack
Carina

Anonym sa...

Tre barn under tre år - säger sig självt att maten inte får ta tid!!! ;-)

/Maria

Anonym sa...

Hej Ola! Min pappa är överviktig och framförallt otränad! Så jag köpte er bok 6 kilo på 6 veckor till oss och den är helt underbar! Vi har fått med nästan hela familjen och halva släkten! Ska snart gå in på fas2 när vi sätter igång&jobba och skulle behöva nya recept&denna verkar bra!Tack för inspirationen./Amanda Sallbring

KATHRINE kVARNSTRÖM sa...

Jag behöver lite ny inspiration, så här efter en slarvig sommar.

Mikaela Söderberg sa...

Jag tycker att jag förtjänar den för att jag nu har bestämt mig för att ändra mitt liv totalt och gå ner de 25 kilon som alltid stört mig enda sedan mellanstadiet. Och dessutom tappat nästan fyra kilon (3,7 kg) på fem dagar. Vidare har jag inte mycket tid till mat eftersom jag studerar på 100% och jobbar två deltidsjobb...

Linda sa...

Jag försöker äta enligt GI varje dag och det har gått bra hittills! Inne på mitt andra år. Nu kommer en ny förändring - lägenheten byts ut mot ett hus! Längre väg till jobbet och tusen projekt att ta tag i. Vad vore då bättre än att ha 100 snabblagade GI-rätter och luta sig mot när tiden och inspirationen tryter? En privat kock, förstås, men nu försöker jag vara realistisk :)

Angelina M sa...

Varför just jag ska få boken? Är student så har knappt råd att handla andra böcker än min studielitteratur, dessutom behöver jag just recept som är snabblagade eftersom jag måste lägga mycket tid på plugget! Har precis idag bestämt mig för att börja med GI-metoden, men har ingen inspiration överhuvudtaget och att leta recept på internet är en djungel. Jag tror att din nya bok hade underlättat min vardag och sparkat mig i rätt riktning mot min nya livsstil!

Sabina sa...

motivering:

jag vill gärna vinna boken för att ha den som hjälp och inspiration till en kosthållning som ger min kropp allt den behöver för att jag ska må bra!

dessutom som plåster på såren för att ni inte börjat leverera gi-boxen i min bostadsort ännu! :D ;)

Susanne Sjöquist sa...

Hej Ola!
Jag vill gärna vinna din bok ,jag har nu gått ned 45kg med din GI-metod.
Jag började den 20maj_2010 och jag har aldrig mått så bra som nu,men nu skulle jag behöva lite ny inspiriation och då skulle din nya bok vara GULD!

Ida Andersson sa...

Hej Ola!
I väldigt många år nu har jag haft problem med min mage, den fungerar inte riktigt som den ska och efter att ha prövat ungefär hur många olika dieter som helst som bara har lett till att jag mått ännu sämre bestämde jag mig för några veckor sedan att haka på det här med GI, efter att ha läst om dig i en tidning. Inte bara har jag gått i vikt- min kropp har aldrig mått såhär bra! En bok med ännu mer inspiration och pepp skulle göra mig superglad!

Linda sa...

Hej! Jag (liksom alla) skulle gärna vilja vinna boken. Familjen har ätit GI under sommaren och mått utmärkt. Boken hade varit guld värd då jag som småbarnsförälder inte alltid har oceaner med tid mellan jobb och träningar, läxläsning etc. GI är fantastiskt och boken kommer att underlätta kommande höst. Tack Ola för all inspiration!

Sofia sa...

Hejsan Ola! Jag tycker att jag är en värdig vinnare av din bok för att jag behöver all hjälp jag kan få och lite till i köket. Jag är inte bra på att laga mat och har dåligt med inspiration när det kommer till den delen av mitt liv. Jag har planer på att börja plugga i höst och då vill jag äta bra så jag orkar med alla tunga tentor, och jag kommer antagligen inte ha råd att lägga pengar på andra böcker än studieböcker.

Ha en bra dag!

MVH
Sofia Holgersson
holgersson_112@hotmail.com

Millas Hälsoblogg sa...

Många kokböcker handlar om LCHF just nu. Kul med en bok om snabblagat och GI. Lite ny inspiration skadar inte vill vara med i utlottningen.

Rebecca Alberg sa...

Jag är bara arton år, och redan fått prova på allt som har med att gå ner i vikt att göra.
Jag har stora problem med vikten och kan inte kontrollera vad jag stoppar i mig. Jag har inte mått alls bra av detta.
-Men så lånade jag en bok av dig på bibloteket som jag läste, skrev över i en annan bok, och läste igen. Allt gick jätte bra, tills jag var tvungen att lämna tillbaka den. Nu ska jag iväg och KÖPA dina böcker på måndag, så det hade varit jättekul att få denna boken så jag kan få lära mig att göra alla recept själv!:)

MVH Rebecca. A

Anonym sa...

Dagen efter avslutad tävling är det på riktigt vardag igen men allt vad det innebär. Ställa klockan, skola, dagis, jobb, hem och allt det andra som skall hinnas med.
Jag är en sopa utan recept så en bok med snabblagad BRA mat skulle ju bara göra hösten så mycket lättare för mig och barnen.
Fortsätt med att inspirera. Det är människor som du som gör skillnad.
Tack!
Pernilla N

Lena Andersson sa...

Tack Ola för att du delar med dej av din kunskap ,och jag skulle vilja vinna din bok har börjat med GI och är enormt tacksam att du finns som min hjälp ,och ändå bättre är det ju om man har recept som går fort att tillaga ,,Tack igen Ola
////Lena

Madde sa...

Hejsan.
Har en annan bok av dej, Gå ner i vikt, som jag fick i födelsedagspredent precis när jag hade lagt om min kost och börjat äta GI. Jag har nu ätit enligt GI sedan i oktober 2010 och många frågar: -När ska du sluta med det där GI?
Men vaddå sluta... jag har lagt om min kost och mår bra av det... varför ska jag då sluta???
Men det skulle ju vara trevligt med lite nya recept, tips och ideer. Bara att hålla tummarna nu för att jag vinner boken :-)
Madelaine Möllerström
madde_bmx@hotmail.com

Henrik S sa...

Hej Ola!
Jag skulle vilja vinna boken till min sambo (och till mig) som tjatar att vi ska börja med gi. Vi provade en gång men gillade inte de två recepten vi lagade. Därför slutade vi och jag blev ganska skeptisk till att prova igen. Men kanske denna bok kan få mig på fall? Hälsningar Henrik S

Malin S sa...

Jag hoppas att vinna boken så att du kan rädda mig ur omelettträsket!

Misstolka mig inte, omeletter är toppen, men när det blir den ständiga lösningen så fort jag har ont om tid så tröttnar till och med jag efter ett tag. =)

Äter lågkolhydratskost sedan 2 år tillbaka och har aldrig mått bättre men lite variation mellan jobb, stall och träning hade ju inte varit fel!

Sylvia Jarosz sa...

Har varit ett troget fan av dig och GI-metoden sedan start! Bästa, bästa. Vill gärna fortsätta att utveckla mina färdigheter och vad vore inte det bästa sättet som med ett nytt tillskott i min fina samling!

Malin R sa...

Hej Ola!!!

Skulle verkligen vilja vinna din bok...har många av dina böcker och de är mycket bra!!! Kul att få lite ny inspiration till höstens middagar.

Ha det bra/ Malin R.

Elin Lundkvist sa...

Hej!
Jag har precis börjat äta enligt GI så smått och mycket var pga jag kom in på din blogg och det blev startskottet. Så nu behöver jag all information och inspiration jag kan få. Så denna boken hade varit perfekt att börja med så att jag kommer igång ordentligt :)
Hälsningar Elin

Camilla Alm sa...

Tveksam till alla "metoder" men bestämde med grannen idag att vi ska starta tillsammans med 14-dagarsschemat din bok 100 rätter.

Hon har kört det tidigare med gott resultat. Jag som sagt tveksam men ska ge det en chans. Bra då att vara 2 så att vi kan turas om ibland att fixa maten.

Vad vore då mer sporre än att vinna boken med snabbrätter? Underlättar en fortsättning efter kick-starten som jag hoppas lägger grunden till ett hälsosammare, piggare och gladare jag!

Tjing,

Camilla

Anonym sa...

Hej Ola!
Med en sund livsstil som du förmedlar så önskar jag mig vinna din nya bok för att du gör det;

Snabbt, enkelt och lätt
Olas GI-recept är
gott, nyttigt och alltid rätt.

Vänliga hälsningar
Michael Ulander