torsdag 1 oktober 2009

Ego Woman


Besökte Carolina Gynnings boksläpp igår. Ego Girl har nu blivit Ego Woman. Jag har inte läst första boken men passade på att läsa en del i uppföljaren när jag kom hem. Det är ett porträtt av en komplex personlighet som målas upp. Viljan att lyckas, ensamhet, bekräftelsebehov, dålig självkänsla blandat med nyfikenhet, drivkraft och livsglädje.

Carolina tycks dela befolkningen i två - de som älskar henne, och de som älskar att ogilla henne.

Jag hoppas lära känna henne lite bättre framöver.

6 kommentarer:

Sabina sa...

hehe.. det var en neutral slutkläm du fick till! :)

önskar trevlig helg

Babsan sa...

Hej där!

Ja, jag kan inte påstå att jag tillhör hennes fans.....
Vill du veta vilket "projekt" som kom till mig idag? Ja, jag berättar ändå!! Projekt "ta hand om dig" och så fick det bli. Jag har under 1 tim tagit hand om mig, lackat bort gamalt lack på tånaglarna, torrborstat kroppen,peelat ansiktet, lagt ansiktsmask, långduschat och långsmörjt. Snart är jag redo att fånga resten av dagen!! Är du redo??
Hälsar
Babsan

Ola Lauritzson sa...

haha...jo, jag e redo. Nu ska jag spela golf. Det är också ett "projekt"... :-)

gittan sa...

Är det någon som har ett enkelt och gott recept på en GI tårta?
fyller på onsdag och tänkte göra en GI vänlig tårta=)

Tack på förhand
Gittan.

Ola Lauritzson sa...

På tal om Carolina Gynning har jag nu läst ut hela boken. Och måste dela med mig av hennes bästa smaltips: Reductil.

Reductil är ett receptbelagt bantningspiller som gör att matlusten försvinner. Själv har jag aldrig testat och efter mitt eget mini-experiment med Alli för några veckor sedan är jag inte särsilt sugen på att göra det heller.

Babsan sa...

Hej där!!
Jaha, kallar hon det för smaltips? Men det var väl förståndigt utav dig att inte prova det också. Ja man lär ju sig utav sina misstag......
Hälsar
Babsan