tisdag 6 oktober 2009

Har du testat Detox?

Min kollega Lotten kör Detox för fullt. Det är "rensande" pulver, nötter, sojayoghurt och bovete i en otäck kombination.

Jag borde väl testa - men blev lite tveksam när jag såg Lottens mellis... Och sen det här att vara utan kaffe...

Har du Detox:at någon gång? Erfarenheter?

4 kommentarer:

Babsan sa...

Hej, Babsan här igen!

Detox, ja men visst, det gäller att hålla utrensningen igång!
Jag gör detox lite då o då, använder homeopatmedel, kallas för "sopkvasten", bra namn, eller hur? Sen några månader tillbaka äter jag spirulinatabletter, jag började med 2x2/dag, i några veckor och ökade sen till 4x2/dag.
Jag hade läst att spirulina är starkt leverutrensande, men att det skulle sätta sådan fart, det hade jag inte väntat mig. Vad som hände? Jo, det blev för mycket för min kropp, att ta hand om, jag fick klåda och utslag över delar av kroppen. Jag fick ta det lugnt, inga extra gifter, inte ens kaffe, nej, nej, bara örtte. Jag drog ner på dosen av spirulinan och det är på bättringsvägen. Snacka om detox!!!!
Natti natti
Hälsar
Babsan

Ola Lauritzson sa...

Men Babsan - jag trodde att man skulle ta max en tablett om dagen. Inte 8 st!!!

Babsan sa...

Ja men visst....men vet du vad? Som optimal dos kan man ta upp till 18 st står det på burken!!
Natti natti
Hälsar
Babsan

jjjjjjjjjjjjj sa...

michael kors outlet store
coach factory outlet
replica rolex
jordan shoes
chrome hearts outlet
yeezys
iniki
jordan shoes
goyard wallet
kevin durant shoes