lördag 24 oktober 2009

EIS-analys!


Igår gjorde jag något riktigt intressant - en EIS-analys.

EIS står för Electro interstitial scan. Fascinerande. "Mannicken" scannar kroppen med en svag ström som skickas genom händer, fötter och huvud och mäter olika motstånd för att analysera hur kroppen, inkl organ, hormoner, hjärna, ryggrad, nerver och mycket mer är balanserade.

Analysen konstaterade att jag kände mig trött när jag gjorde testet (understimulans av dopamin och serotonin i hjärnan) och att jag samlar lite för mycket koldioxid i lungorna. Hjärta/kranskärl, mage, lever, njurar, sköldkörtel gav fina värden.

Fick några saker som jag ska tänka på inför en uppföljning om några månader - just djupandning var en av dem.

Kan varmt rekommendera alla att göra testet. Det var en riktig ögonöppnare. Jag gjorde analysen på Optimal Hälsa som ligger på Narvavägen i Stockholm. Det tog 1,5 timmar och kostar 1200 kronor.

3 kommentarer:

Babsan sa...

Hej där!

Jodå, jag känner igen det. Jag har gått en cirkelledarutbildning i mindfulness, och där gör vi kroppskanning, fast i mentalt tillstånd. Dvs att i ett avslappnat tillstånd göra sin egna kroppsskanning, från tå till hjässa, och på det viset uppnå god hälsa. I ditt fall handlar det om elektornisk "mannik", som även den ska vara till hjälp för att uppnå god hälsa, eller hur?
Jag är nyfiken på fortsättningen!

Hälsar
Babsan

mcshesea sa...

replica bags wholesale hong kong replica bags toronto replica bags near me

Anonym sa...

high quality replica bags p36 g1y59d4k45 bags replica ysl m57 e7n13w3b53 replica designer backpacks c92 e4y99d0g37