tisdag 13 oktober 2009

Har du gått ner i vikt och vill vara en förebild?


GI Viktkoll söker personer som gått ner i vikt och ändrat sin livsstil med hjälp av GI-metoden. Vill du vara med och inspirera andra?

Skriv då en kommentar eller mejla till lotten@giviktkoll.se!

12 kommentarer:

Ella sa...

Hej Ola, kommer du i håg att jag föreslog en ny bok, för en tid sedan - "Strikt GI". Du nappade på idén , iallafall titeln. Nu kom jag på den briljanta idén att et kan bli en hel serie Strikt Gi - Vardag, Strikt Gi - fest. Strikt GI -Sommar!. Osv. Bra va?! :-)

Det jag framförallt saknar är den där vardagsboken som inte innehåller recept med oxfile ochlufttorkad skinka. Men inte heller slår över åt andra håller och bara innehåller recept på falukorv och kassler. Spännade smakrika recept med vardagsingredienser, speciellt mycket fokus på tillbehören för oss som försöker sluta äta pasta, ris, potatis, bröd.

Kan du fixa lite? :-)
Lycka till.

Ella sa...

Just vardag låter kanske lite tråkigt, går nog att fila på det namnen lite

Strikt GI - smakrik Vardag!
Strik GI - underbara fest!
Strikt Gi Sommar - mat under solen
Tja.

Anonym sa...

Jag är så glad för jag har gått ner 4 kilo sedn jag började med Gi, med allamina allergier(laktos, gluten och annat) så har jag hittat en matstil som passar mig och hjälper mig att få den vikt jag ska ha. Tack!

Sandra Forsman

Helene sa...

Jag vill absolut vara det. Började med GI-kost då jag bestämde mig för att åka Vasaloppet förra året och har gått ner 21 kg på ett år och har 6 kg kvar.
SÅ här i efterhand känner jag att viktminskningen i sig inte är det jag gladast över utan att jag är så pigg, mår så bra, älskar att motionera och jag har helt enkelt ändrat livsstil. Vissa saker jag kastat bort kommer jag aldrig mer att ta tillbaka och jag är så otroligt glad att jag orkat denna resa trots att jag stått still i vikt under mycket långa perioder, att jag orkade driva mig själv och vara så envis
kolla gärna min blogg!

Ola Lauritzson sa...

Jättekul att du/ni vill vara med! Har ni lust att skicka ett litet kort mejl till lotten@giviktkoll.se eller ska jag be henne kontakta?

Helene sa...

Jag kan mejla!

//Helene

Suzan sa...

Jag önskade verkligen att jag kunde för jag älskade GI o gick ner nio kg på kort tid men sen rasade allt.. sockersug kom tillbaka och jag gick upp nästan allt igen.
Nu blir det nya tag!

Ola Lauritzson sa...

Lycka till Suzan! Säker på att du kommer hitta tillbaka!

BMS sa...

Jag och min sambo har kört GI nu i 8 veckor. Jag har gått ner 3,5 och min sambo 4,5. I början kände jag mig trött och hade ont i huvudet men det har gått över och både han och jag mår hur bra som helst nu. Det roliga är att sambon är med på det helhjärtat så därför fungerar det så bra. Sötsuget har i stort sett försvunnit, kanske någon ruta mörk choklad emellanåt som jag verkligen njuter av utan dåligt samvete. Med andra ord är det här riktigt roligt!
/BM

xumeiqing sa...

20170223meiqing
michael kors outlet online
longchamp handbags
coach outlet online
rayban
michael kors outlet
uggs on sale
adidas uk
nike air max
michael kors outlet
coach factory outlet

jjjjjjjjjjjjj sa...

michael kors outlet
air max 2017
longchamp handbags
michael kors handbags sale
kobe 11
air jordan 11
michael kors outlet online
jordan shoes
lebron shoes
nike shox

jjjjjjjjjjjjj sa...

hogan outlet online
adidas tubular
moncler jackets
air max
jordan retro
nike epic react flyknit
jordan shoes
nike air max
cheap nfl jerseys
moncler jackets