söndag 18 oktober 2009

Späckad helg med festligheter, boklansering och lägenhetsvisningarFredrick Federley bjöd upp till härlig fest i fredags. Och igår, lördags, var det dags för den efterlängtade lanseringsfesten av Bok-SM vinnaren Sara Lövestams bok, Udda. Alla ni som inte läst boken ännu får inte missa denna röda pärla!

Magdas födelsedagsfest var urmysig och jag känner mig lite duktig att jag åkte hem efter festen istället för att lockas ut i nattvimlet med de andra.

Idag blir det lite skrivjobb. Och några lägenhetsvisningarna som blivit något av en söndagsritual. Sen ska jag försöka motivera mig själv att jogga en runda också!

Solen tittar fram. Kors i taket!

1 kommentar:

Babsan sa...

Hallå!

Ja, men visst ska du ut o jogga! Får inte tappa suget nu, inte!
Man har ju up and downs, du kommer igen!
Jag ska på Afromix strax!
Ha en go´kväll!
Hälsar
Babsan