tisdag 13 oktober 2009

Höstdepression


Cyklade till GI Viktkoll i morse (kontoret är inhyst hos TV4 vid Värtahamnen). På halva vägen övergick regnet till snöblandat. Det blåste och var kallt. Jag måste erkänna att det gör mig på dåligt humör. Ja faktiskt lite smådeprimerad. Den här tiden på året känns så förskräckligt trist.

Jag behöver en nytändning! Har du några tips?

7 kommentarer:

GI-Malin sa...

Åh det har drabbat mig ochså...höstdeppen...hur tar man sig upp? Håller koll här om du får några bra tips.

Babsan sa...

Hej!

Mina tips är att ta det ännu mer lugnt, luta dig tillbaka och bara vara. Att tända ljus brukar också hjälpa, att sätta på lite go musik är ett annat tips. Sen tycker jag det är viktigt att tex gå en promenad på 20-30 min varje dag. Den fysiska aktiviteten glöms ibland bort, viktigt att inte vara alltför stilla, städa går också bra!
Något som jag också anser var viktigt är just maten, att inte äta för mycket, vi stoppar i oss alldeles för mycket. Att detoxa är ett tips som får fart på energin i kroppen!
Lycka till!
Hälsar
Babsan

Anonym sa...

robban - åk på semester, se solen , glada människor

Lina sa...

mys med ljus och en skön film. passa på att fika med goda vänner. njut av alla små ting som dagarna för med sig trots mörktet:)

Carina sa...

Det enda tror jag är lite mental träning och försöka jobba fram dom positiva tankarna. Negativa tankar är så lätt att ta åt sig och bygga upp.
Men en resa till solen är väl heller aldrig fel, men det är ju inte alla som hinner ta sig ledigt till detta.
Boka annars upp något lite längre fram som gör att du har något att se fram emot, detta hjälper också till med humöret.
Ha en underbar dag för det tänker jag ha, fast det är väl lite lättare med tanken att solen lyser på västkusten. :)

gittan sa...

Har aldrig märkt av höstdeppen,tycker bara det e mysigt när det börjar bli mörkt utomhus så man får tända många ljus innomhus o mysa.

Gittan

Anna J.D. Jacobsson sa...

Jag är vansinnigt och kanske en smula oförklaringt förtjust i hösten så jag har ingen persolig erfarenhet men kanske kan D-vitamin och en solsemester hjälpa lite för dig?