söndag 4 oktober 2009

Slagsmålen är nog det roligaste...Jag kan inte säga att ishockey är min favoritsport - men det var ändå kul att kolla helgens NHL-match mellan Detroit och St Louis i Globen. Ska erkänna att biljetterna var en gåva - hade knappast betalat 1900 spänn för dem...vem gör det?

Har du någon favoritsport eller lag som du skulle vilja se i Globen?

3 kommentarer:

Babsan sa...

Hallå!

Oj då, vilka priser på biljetterna! Ja, men blir man bjuden så, varför inte?? Jo men visst, jag håller på Färjestad. Varför? Jo, för att övriga familjen gör det och jag vill hänga på. De har ju faktiskt vunnit elitserien några gånger, eller?? Ja, o i Globen har jag varit, det var nästan nytt då. Kommer inte ihåg vad vis såg, tror att det var gymnastik. Annars imponerar Globen inte mig särskilt, jag gillar de "mindre" arenorna......
Natti natti!
Hälsar
Babsan

gittan sa...

Jag håller med, det är rätt så roligt när dom ryker ihop,det e därför jag tittar,hehee
gittan

Anonym sa...

Jag skulle lätt ge 1900 för dom! Var nyss i madison square garden men det var ingen NHL, det var tjej-basket, men kul ändå! Var på musikal på Brodway, 11000!!! gav vi för 4 biljetter, men det var det värt, bara min man inte somnat lite då o då. Tidskillnaden skyllde han på;-)
Madeleine