torsdag 15 oktober 2009

Vem blir "Entreprenuer of the Year"?


Jag har fått det glädjande uppdraget att vara moderator för utmärkelsen "Entreprenuer of the Year" som arrangeras av Ernst&Young med SEB som huvudsponsor. Under oktober och november reser jag därför runt hela Sverige för att med hjälp av lokala jurys utse regionala vinnare som tävlar om titeln i en final den 4 feb 2010. Vinnaren representerar Sverige i den Internationella finalen i Monte Carlo. Ska bli otroligt kul!

I de fall det passar med tiderna hoppas jag få möjlighet att besöka lokala bokaffärer när jag är ute på "min turné". Så kolla gärna datumen och kom förbi om det är någon ort/datum som passar dig!

22 okt Umeå
3 nov Malmö
5 nov Växjö
10 nov Karlstad
12 nov Norrköping
17 nov Jönköping
18 nov Göteborg
24 nov Falun
26 nov Stockholm

1 kommentar:

Babsan sa...

Hejsan!

Ja men, vad trevligt att du ska ut på turné. Jag ska kolla om datumet och tillfället passar, att komma förbi och säga hej!
Lycka till!
Hälsar
Babsan