måndag 13 september 2010

-3,5 kg på en vecka!

Fick just mejl från en av våra testkunder på GI-boxen som var överlycklig. Första veckan viktnedgång stannade vid otroliga -3,5 kg.

24 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul!!

Vet du om personen har ätit enligt GI tidigare eller började i och med boxen? För själv är jag på en platå och undrar om boxen kan få fart på viktnedgången igen....

Ola Lauritzson sa...

Viktplatå är vanligt och drabbar de flesta som gått ner mycket i vikt. Ofta funkar det bra att försöka bryta mönster och överraska kroppen. GI-boxen har en fördel med att kombinera nyttig GI-mat med att varje rätt bara innehåller ca 400 kcal. Kanske värt att testa?

Anonym sa...

Hej Ola

Skulle vilja ha ett ärligt svar från dig angående om mitt försök till gi rivstart och framför allt mängden mat jag äter, för det känns som jag äter för mycket för man ska ju dra ner på maten när man vill gå ner (har jag lärt mig)
Är 165 och väger 70 vill ner 10 kilo
Så här äter jag slkriver in mängdenb oxå
frukost 1 burk tonfisk, omelett på 3 ägg och lite gurka, sallad, tomart, lök
mellanmål 1 dl keso eller ett halvt äpple(brukar oftast vara på efter middagen mellan lunch och middag om jag inte har gått upp för tidigt o ätit frukost vid 6.)
Lunch köttfär 200g och massa med sallad+ 1 liten avokado.

middag. halv grillad kyckling med sallad(paprtika,gurka, lök , tomat, sallad en svätt olivolja.) eller en lax bit med samma sallad

Ge mig gärna feedback så jag inte äter för mycket och går upp istället.
Tycker annars maten är otroligt god och jag är verkligen mätt;) kanse inte så konstigt

tacksam för svar
/-10kilo

Ola Lauritzson sa...

jag tycker din meny ser exemplarisk ut. Mycket nyttiga protein - och jag förmodar att du känner dig riktig mätt på maten.

Jag tycker du ska fortsätta i den stilen under ett par veckor för att kolla resultatet. OM du inte får tillräckliga resultat, kan du möjligen dra ner på portionsmängden något, men vänta tills du sett hur det går. Jag är ganska säker på att du kommer att lyckas.

Anonym sa...

Hej!Jag har glutenintolerans och tycker det är svårt att veta hur jag ska äta GI metoden när man inte kan äta fullkorn tex.Mvh Ansi

Anna K. sa...

Hjälp. Detta går ej. Har fallit in i mitt gamla snaskande fullständigt.
Har ingen övervikt kvar mer än typ 3 kilo.Håller även den vikten jag gått ner till och lever i övrigt enligt GI. Har även börjat träna styrketräning och gympa 3 ggr per vecka.
Tänkte köra en minirivstart på en vecka för att vänja om kroppen lite och få igång fettförbränningen. Har iofs inte lagt till potatis och så utan endast två rågkuse per dag och ibland qinoa och bulgur sedan förra rivstarten. De två sista mindre sällan. Mitt liv funkar bättre om jag är strikt...
Låter en minirivstart som en bra idé? Funkar det trots att jag styrketränar? Vill inte förstöra för min kropp men detta hopplösa sockersug och känslan av misslyckande när man faller för frestelsen konstant pallar jag inte med. Måste chocka kroppen lite...

Anonym sa...

Hej Ola!
Jag har ätit GI-boxarna i 1 vecka nu och igår stod det minus 3,6kg på vågen!
YES!!!
kram Lena

Anonym sa...

Tack Ola
fortsätter så här ett tag till och hoppas på att jag ser någon skillnad. Tyckte bara att det var så mycket mat , men samtidigt så är det liksom på det sättet jag bli mätt. Dock vågar jag inte äta så mycket ute bland folk för det är i ögon fallande hihihi
Ha en super trevlig dag och helg/ -10kilo

Pierre i Skåne sa...

Hej Ola!

Läser dina böcker och försöker lära mig allt om GI, hittade ett knäckebröd i min butik som heter GI-knäcke från Grännaknäcke, vad tror du om det, skulle det vara ok att äta? Men i såfall i liten mängd ändå eftersom det inehåller mjöl eller?

http://www.grannaknacke.se/

Undrar också vad du säger om leverpastej och leverkorv?

Tack för inspirerande läsning!

Hälsningar
Pierre

Ola Lauritzson sa...

Anonym: glutenintolerans är inget problem när du vill äta GI. Snarare tvärtom. Bara en fördel om du tar bort alla livsmedel som innehåller gluten (varav många har högt GI).

Ola Lauritzson sa...

Lena, fantastiskt!!! Helt otroligt att du lyckats gå ner så mycket!!

Ola Lauritzson sa...

Pierre, allt knäcke är förstås bakat på mjöl. Men det finns bättre och sämre varianter. Grännaknäcket tillhör de bättre.

Korv o leverpastej funkar bra: men som alltid med blandprodukter så var noga att läsa på innehållsförteckningen så att köttinnehållet är högt och att du undviker en massa konstiga tillsatser!

Unknown sa...

Kan man skriva mail till dig Ola på något sätt, har en del frågor som jag måste ha lite svar på. Övrigt så tror jag att min sambo vill tacka dig, då jag lagar mer mat hemma nu med din nya bok lättlagat!!:)

Anonym sa...

Hej igen Ola,
Lena här, (som gick ner -3,6kg på första veckan)imorse var det vägning igen och det hade inte hänt någonting alls! Vad kan ha hänt? Blev så deppig...
kram Lena

Ola Lauritzson sa...

Lars, du kan alltid ställa frågor här (även om jag inte är så snabb på att svara). Eller gå in på GI Viktkoll där jag alltid finns till hands.

Ola Lauritzson sa...

Lena,
Du får komma ihåg att det fortfarande är nästan 4 kg på 2 veckor. Det är otroligt bra. I början kan vikten pendla en del och det beror helt på vätskemängden i kroppen.

Unknown sa...

Behöver du någon som säljer och lanserar dina GI-Boxar i Norrland, så skicka ett mail?

Min sambo har mjölkallergi och då går hon miste om en massa bra produkter, vet du hur man kan komplettera i ris och soja världen som gör det likvärdigt. Visst det finns mycke produkter, men hur bra är dom, finns ju ingen som gör GI-maträtter som mjölkfri?

Sen undrar jag över dessa energi bars som finns, hur vet man vilken som är bra eller dålig eller är alla bra och om jag nu tränar lite hårdare än lågintensiv träning,vad ska jag äta efteråt när klockan är 23?

Unknown sa...

Ola, vad tror du om det jag skrev?

Anonym sa...

Har gått ner ca 8 kilo på två månader med GI (fuskat lite)... Men GI funkar har kört det i intervaller tidigare... Startat em grupp på FB om ämnet http://www.facebook.com/group.php?gid=161280880549295

jjjjjjjjjjjjj sa...

nike air max 2019
kd 11 shoes
foamposites
air jordan
yeezy boost 350
longchamp bags
air jordan 12
nike air max 2018
yeezy boost
hermes birkin

jjjjjjjjjjjjj sa...

lebron shoes
hermes belt
rolex replica
yeezy wave runner 700
yeezys
jimmy choo shoes
yeezy
yeezy 500 blush
christian louboutin shoes
michael kors outlet handbags

yanmaneee sa...

hermes belt
nike lebron 16
golden goose sneakers
yeezy 350
yeezy boost 380
moncler
kyrie irving shoes
golden goose
supreme clothing
supreme

seses sa...

official site Read Full Report go to the website Goyard Dolabuy site here Learn More

newhe sa...

pop over to this site helpful site next i thought about this this website investigate this site