onsdag 29 september 2010

När gav du bort blommor senast?


Idag väntade en trevlig överraskning när jag kom hem från jobbet - en bukett blommor och en flaska champagne! Gissa om jag blev på gott humör!!

Slår mig att jag själv borde bli mycket bättre på att skicka blommogram till andra. Med handen på hjärtat var det ganska länge sedan jag gjorde det. Och med tanke på min egen reaktion finns det få saker som känns trevligare än att mötas av en sådan trevlig överraskning vid dörren!

6 kommentarer:

Suzan sa...

Länge sen jag gav bort blommor men fick av en av mina boxdeltagare nyligen:
http://ettdussinpannor.blogspot.com/2010/09/you-are-sunshine-of-my-life.html

Charlotte - Växjö sa...

Hej igen Ola
Tack snälla för svaret om Mivitotal. Nu har jag en ny fråga ang. proteinpulver, vilket skulle du rekommendera mig att köpa om jag vill blanda mig en smoothie som mellanmål? Det är en djungel där ute och jag är tacksam för svar. Ha en fortsatt bra onsdag, mvh Charlotte - Växjö

Babsan sa...

Jag gav en kondeleansblomma till min väninna häromdagen. Hon blev så glad mitt i hennes sorg, vilket gjorde också mig glad, jag ville ju visa att jag bryr mig och att jag finns här för henne.
Babsan

Ola Lauritzson sa...

Charlotte,
själv brukar jag använda Fairings Sloow protein. Tror billigast på nätet, ex gymgrossisten.se

Charlotte, Växjö sa...

Tack för svaret Ola, trevlig helg!
Mvh Charlotte, Växjö

EuroFlorist sa...

Härligt att bli överraskad av blomsterbud, det kan verkligen förgylla hela veckan!

Nästa gång du själv vill färglägga någons vardag kan du använda kod "JOY" för lite rabatt.

Vi önskar dig en blomstrande vecka!

/EuroFlorist.