måndag 20 september 2010

I farfars spår i Helsingborg


Är i Helsingborg över dagen för att diskutera distribution för GI-boxen i Skåne och Göteborg. Träffar ett företag som heter Frigoscandia. Extra festligt eftersom det var min farfar, Tore Lauritzson, som startade Frigoscandia för ca 50 år sedan. Farfar var en riktig superentreprenör. Utöver Frigo startade han även Sveriges första hamburgerkedja, industrialiserade äggproduktionen i landet och mycket annat. Tyvärr lärde jag aldrig känna honom riktigt eftersom farfar dog när jag var nio år gammal. Men visst är det en inspirationskälla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag minns Tore ganska väl, även om jag var ännu yngre än du när han gick bort. Googlade hans namn efter att vi på jobbet börjat snacka om Clock, och så hamnade jag här. Till saken hör att han var gift med min farmor...och även gudfar till mig. Liten värld!

//Caroline

jjjjjjjjjjjjj sa...

yeezy boost 350 v2
yeezy boost 350 v2
off white shoes
michael kors outlet store
michael kors handbags
nike zoom
golden goose sneakers
nike sneakers
paul george shoes
adidas yeezy