onsdag 22 september 2010

Dags för bokmässa!


En av åretshöjdpunkter närmar sig - Bokmässan i Göteborg. Själv åker jag dit på fredag, tillbaka på söndag. Alla ni som är där är välkomna till kockteatern (plan två) där jag och Ulrika bjuder på mat från vår senaste gemensamma bok "GI Gourmet" (fredag ca kl 12 + 15-tiden)!

Ses vi i Göteborg?

3 kommentarer:

Fröken sa...

Hej!

Jag vill bara tacka för super goda recept i boken "Lättlagad GI". Har provat både "baconinlindad kycklingfilé med bönsallad" och "nötfärsbiffar med fetaost, oliver och fransk senap" och gud vilken god och lättlagad mat. Speciellt bönsalladen blev en favorit :)

Så tack tack och lycka till!

Anonym sa...

Hej Ola,

Jag lagar mig sakta men säkert igenom "GI Gourmet" och måste säga att recepten är fantastiska!!! Nu i helgen stod gratinerad hummer och oxfilé med kanterellsås och grönmögelost på menyn, följda av chokladfondant till kaffet. En höjdare! Jag vill rekommendera alla som ännu inte köpt boken att göra det - ni kommer inte att ångra er!

(Jag blev förvånad över att det går att göra lyckad kantarellsås utan mjöl som bindemedel...men konsistensen blev exakt densamma som när jag använder mjöl)

Anna

Ola Lauritzson sa...

Fröken och Anna,
tack för era snälla kommentarer. Glad att ni gillar böckerna!!