måndag 6 september 2010

Första leveransen klar!


Ikväll var det världspremiär (fast i mycket liten skala) på GI-boxen. Fick själv två kassar fyllda med matboxar. Känns roligt! Nu ska jag äta "min egen mat" de kommande fyra veckorna. Har redan bestämt mig för att välja Kycklinggrytan imorgon!

Om du också vill ha smalmaten hem till dörren kolla på www.giboxen.se!

4 kommentarer:

Johanna sa...

men vilken dröm !!! synd att man inte bor i el stockholmo.. hade nappat direkt !!
ha de bra !

Anonym sa...

Fick leveransen igår kväll! Ska bli gott och spännande att se hur mycket jag går ner på 1 månad.
Tips! Varför inte göra lådor med "rivstart" och de 2 andra jag glömt namnen på. :-)
kram Lena

Anki sa...

Om man inte kan motionera värst mycket alls(handikapp efter olycka), passar GI ändå? "Alla" LCHF'are vill ju gärna pålysa att GI är för motionärer annars bör man äta LCHF om man ska kunna gå ner i vikt.

Sandra sa...

ooo shit vad häftigt!! Detta vill jag testa NUUU! Men bor fel! Så klockrent! Vilken idé att det kommer FÄRDIGLAGAT! Som jobbande småbarnsmamma till 3 är detta ju drömen! Jag har gått ner 10 med gi och återbesök till kirurg för bukplastik är nästa steg! (börjar bli ont om tid dit)

Eftersom tiden är knapp så undrar jag om du vet någon bars som man kan äta? Helst så nära rivstart som möjligt!!

Tack på förhand!