måndag 27 september 2010

Efterlysning: stackars kvinna får böta 5000 kr


En kollega berättade just om att hon läst en notis i DN om att en stackars kvinna fått böta ca 5000 kronor efter att hon glömt lämna tillbaka någon av mina GI-böcker till biblioteket (undrar hur många månader hon missat...?). De pengarna hade räckt till att köpa hela bokserien flera gånger om...

Ringde just DN för att se om jag kan spåra syndaren - och kompensera med att skicka mitt senaste alster till henne. Tyvärr fick jag inget napp, så om du vet något om denna snöpliga historia så hör av dig till mig!

9 kommentarer:

Anki sa...

Gud vad jag tycker att det var schysst gjort av dig...bara att du försökte.

"Tummen upp".

Ha en trevlig kväll.

Charlotte, Växjö sa...

Hej Ola, jag hoppas det är ok att jag lämnar en fråga här? Jag undrar vad du skulle rekomendera för vitamin/mineraltillskott i fas1. Jag är så otroligt trött och har varit det länge, långt innan jag började med GI. En kompis tipsade mig om Mivitotal® flex, är det ngt jag kan dricka när jag är i fas1? Hoppas på svar. Mvh Charlotte, Växjö

Babsan sa...

Oh, vad gullig du är som vill göra detta för henne. Sånt gillar jag!
Ha en fin tisdag!
Kram
Babsan

Anonym sa...

Stiligt Ola!

Ola Lauritzson sa...

Charlotte,
Mivitotal tycker jag är bra. Extra magnesium och zink för killar kan ibland också behövas (finns i Mivitotal). Järn är alltid bra att kolla för tjejer (tänk dock på att mina blir trött både av för mycket och för lite).

Generellt är det också bra att känna till att man kan bli trött av fas 1. När jag själv har kört fas 1 brukar jag alltid behöva sova nästan en timme extra. Helt naturligt - och förmodligen ganska nyttigt det med...

jjjjjjjjjjjjj sa...

yeezy
crazy explosive
birkin bag
lebron 16
goyard handbags
off white jordan 1
goyard handbags
nike cortez women
links of london
calvin klein outlet

jjjjjjjjjjjjj sa...

ferragamo sale
curry 5
timberland shoes
yeezy boost 350
zx flux
off white jordan 1
nike jordans
yeezy boost
lebron 16
yeezy

jjjjjjjjjjjjj sa...

hermes
nmd
pandora charms
michael kors handbags
chrome hearts store
hermes belt
kobe 11
nike air max 2019
bape hoodie
goyard handbags

Unknown sa...

that site click for info visit homepage click this site her response check