måndag 31 januari 2011

Bröllop - på en måndag!


För fösta gången i mitt liv ska jag gå på ett måndagsbröllop! Det är min svåger Micke och vackra Sofia som gör slag i saken i kväll på Le Rouge i Gamla Stan. Kommer att bli en oförglömlig måndag! Största kramen till er!

8 kommentarer:

Sofie sa...

Jag är en tjej på 17 år, väger 55 o är 170 cm lång. som har ätit enligt gi metoden i drygt 6 veckor. Jag känner mig dock svag ibland,Illamående, svimfärdig. vad kan jag ta för kost tillskott eller vitaminer så jag slipper må dåligt? Tack

Babsan sa...

Jag och min L-G gifte oss en måndag, 6/8 1979, en härlig dag och en härlig kärlek som håller i sig än! Jag hoppas ni hade en fin kväll!
Kram
Babsan

Gunilla sa...

En helt annan fråga!
Köpte din bok, och är jättetaggad att börja min viktändring, men är allergisk mot nötter och gillar inte oliver.
Kan man byta ut detta mot nåt annat i recepten?
Kan man äta samtliga frukostförslag alla 6 veckorna??
Eller enklare fråga kanske, finns det någon sida där man kan hitta svar på såna här frågor..

Suzan sa...

hoppas ni hade det trevligt! =)

Maria sa...

Gud va berörd jag blev att tv programmet. Så underbart att se att din fina, ärliga, äkta sida finns där trots din framgång. Och dina ögon, my god! Jag blev helt kär i dina ögon och din fina insida, så den dagen du blir singel så hör av dig. ;) Va rädd om dig å ta vara på livet för det går inte i repris.
Kram Maria

Ola Lauritzson sa...

@sofie: förmodligen beror det på a) du får i dig för lite energi = ät mer och oftare, b) du har tömt kroppens kolhydratreserv. I ditt fall tycker jag du kan lägga till någon extra frukt, fullkornssmörgås eller liknande för att undvika besvären.

Anonym sa...

Hej HOTSTUFF!!

Måste ba säga att jag har en hemlig crush i dig! Du är otroligt snygg och framför allt dina ögon är super fina.
Din röst får mig att smälta
Synd att du är gay, din sambo är verkligen lycklig lottad!

Hoppas du får en bra dag

PUSSSSS

Anonym sa...

Kan inte förstå hur du inte reagerar på sofies vikt iförhällande till längd! Tösen är underviktig!!! Hon har ett bmi som är under det modeller får ha och du tipsar henne att ta en frukt?
Detta är inte ok!
Hanna