söndag 24 maj 2009

Då var snart låånghelgen över...

...men innan dess hinner jag åka ut och förnedra mig själv på golfbanan idag med Klabbe och Calle. Att jag aldrig lär mig...?!

Igår var jag på middag hos några vänner och det blev seeent. Gick hem i den ljusa sommarnatten och förundrades över hur vackert Stockholm är. Lite märklig känsla att gå hem för att lägga sig när solen redan har gått upp och fåglarna kvittrar.

Hoppas ni är nöjda med helgen?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Yäpp. Ser fram emot semestern ;)

Ola Lauritzson sa...

haha...när börjar den då?

Johanna sa...

Jo tack Ola - helgen har varit underbar! Torsdag och fredag gick åt till att planera och sätta sig i rätt stämning för lördagen, bl.a. att sy en hippiedress ála Woodwstock´69, för lördagens fantastiska Woodstock-partaj då en kompis fyllde 40. (Man såg ju riktigt gaaalen ut ;o) ). Och söndagen spenderades med arbetskamrater på Jussarö i Ekenäs skärgård http://www.jussaro.fi/

Kunde m.a.o. inte varit en bättre långhelg! Försmak på semestern som börjar om 3 veckor =)

Pulver sa...

Helgen bjöd på trevligt fika och trevliga promenader så jag är nöjd :)

Bella sa...

Ja, det är dem små ljuspunkterna som förgyller vardagen/helg. Allt är så rofyllt och mysigt nu.
Själv spenderade vi den i Ullared/Ikea så promenader hela dagen och trötta tunga ben på kvällen.

En fråga till dig, vad anser du om Cambridge metoden? Har kört GI länge nu och jag står verkligen still, ett kilo ner och sen upp igen nästkommande vecka. Skriver upp vad jag äter men ändå inget.

Läste lite om Cambridge igår kväll och det är ju så många som går ner så bra med den o går över till GI/LCHF. Funderar om det kanske är ngt för mig för att få igång förbränningen o ge kroppen en liten chock att sätta igång.

Sen en fråga till ang proteinpulver som jag kör Fairing Sloow Protein, den ska väl vara okej??

Hoppas du har tid med lite svar.
Känns så hopplöst just nu bara.

Ola Lauritzson sa...

Bella: jag är ju inte överförtjust i den där typen av snabba kaloridieter som bl a Cambridge. Å andra sidan är min erfarenhet att kostförändringar kan vara bra för att "få kroppen att reagera" och om du verkligen känner för det - och eftersom du stått still en tid - kan du testa Cambridge en vecka eller två.

Ja, Fairings Sloow tycker jag är ett av de bästa valen!