söndag 31 maj 2009

Vilken härlig helg!
Började helgen med en skön roséchampagne-picknick på Djurgården tillsammans med några GI-vänner från nätverket Bloggers United och fortsatte med middag på sköna Mälarpaviljongen till solen sänkt sig bakom trädtopparna.

Lördagen var intensiv med kvartalsmöte i en förening som jag är med i. På programmet stod bl a en guidad visning av Riddarhuset (verkligen intressant!), en cricketmatch (knepigt spel!), en föreläsning om heraldik (läran om släkvapen mm). Middag på bryggan nedanför min lägenhet och därefter nattliga festligheter till tidiga morgontimmar.

Söndagen har jag ägnat i horisontalläge på Djurgården med en bunt tidningar och picknick. Tror till och med jag har bränt mig lite...

Ja, det känns som sommaren har fått en rivstart! Visst är det härligt!

1 kommentar:

Bella sa...

Åh, vad härligt det såg ut! Jag behöver oxå en Rivstart :) såg att jag fick svar på min tidigare fråga ang Cambridge för att ge min kropp en chock till att sätta igång.

Nu har jag även läst lite om Modifast båda innehåller ju inget intressant egentligen o kolisarna är ju inte låga precis.

Om man nu ska välja mellan Cambridge eller Modifast vad hade du föreslagit då??
Hoppas på svar för jag ska sätta igång min kropp nu för att se vad som händer..