tisdag 26 maj 2009

Över 3,5 miljoner till välgörenhet!


Det var resultatet av årets utdelning från GodEl, elbolaget som skänker sitt överskott till välgörande ändamål. Beundransvärt tycker jag. Lägre elpris - och en god gärning på samma gång. Kan det bli bättre? Utdelningen hölls i Stadsmissionens lokaler i Gamla Stan och det var nästan så jag fick en liten tår i ögat på kuppen.

Är du kund ännu?

PS. Nu startar grundaren tillika en av mina närmaste vänner, Stefan Krook, även systerbolaget GodFond. Lägre priser än andra fondbolag - och överskottet till välgörenhet!

4 kommentarer:

Katta sa...

Va härligt!! Jag har varit kunde ett tag men man vet ju inte om det "funkar" som de säger eller om det bara är tomma ord...men det känns ju gott att höra!!! kram fr Götet

Anonym sa...

Väldigt kul att läsa, och bra att de redovisar så öppet vad "resultatet" blir. Börjar komma en hel del... vad säger man... välgörenhetsdrivna företag på senare tid, verkligen kul! En kompis tipsade om charit.eu och godhandling.se härom dagen, sådana verkar vara på frammarsch. Hoppas det håller i sig, och hatten av till God El!

Mvh,
Lina

Anonym sa...

Underbart! Vi har också GodEl hemma.

Håller med katta, gott att se "resultat".

På tal om resultat. Kolla www.hundratusenochettar.se så får ni se ett litet spännande välgörenhetsprojekt som kommer visa resultat direkt på en blogg.

Hejsan

Unknown sa...

Bra jobbat GodEl!
Vill tipsa om www.contributeshopping.com och är en shoppingportal som samlar Sveriges största internetbutiker. Via samarbeten med dessa företag går en del av köpbeloppet i butikerna till välgörenhet, utan att man betalar något extra. Det betyder att man kan genomföra sina dagliga köp online samtidigt som man bidrar till välgörenhet! Grymt