lördag 9 maj 2009

Vilken bra start på helgen!


Vi är ett gäng som träffas för att spela poker 1 gång per kvartal. Igår kväll var det dags. Vi blev 48 personer och potten växte för varje extra buy-in som alla gjorde. Jag kom 3:a! Bra va?! Fast lite synd att jag inte vann eftersom vinnaren också fick en resa till Portugal på torsdag för att vara med i en internationell turnering med möjlighet att vinna 2,5 mkr...!!!

Firade min placering med en helnatt på en klubb som heter Rose. Hade riktigt kul, fast idag känner jag mig något sliten...hmmm....

Ikväll är jag bortbjuden på en härlig skaldjursmiddag. Läckert!

Spelar du kort? Är du en gammal canasta-räv eller patienstant? Eller har du något annat favoritspel?

7 kommentarer:

Johanna sa...

Vad roligt det låter! Men tråkigt att du inte vann storkovan ;o)
Canasta är kul, det spelade jag ofta med min exex-svärmor (en härlig kvinna med mycket skinn på näsan). Men i dag blir det mest kortspel med barnen, vi spelar "tia" och "Maja", fast de vet ni kanske inte vad de är i Svedala - poppis i Fina landet ivf =o)

Caty sa...

Bra gjort! Förstapriset var inte illa!!!:-)
Ibland spelar vi kort: 500, patiens blir det också ibland

Caty sa...

Glömde skriva att mitt absoluta favoritspel är TP: har nog ett 10-tal olika spel. Tar upp stor plats i garderoben. Jag köper ett varje år. Jag älskar frågesporter...:-)

gittan sa...

Vi brukar spela poker eller skitgubbe:)
Gittan

Åsa sa...

Hej Ola,

Jag måste fråga dig, jag har kört GI-metoden (fas 1) i 2 veckor nu och har bara lyckats gå ner 2 ynka kilo. Den massiva viktnedgången som utlovats lyser med sin frånvaro och jag är både pank och modfälld.

Vad gör jag för fel? Jag följer matsedlarna och powerwalkar 1 timme om dagen plus cyklar till/från jobbet. Jag har ca 8 kilos övervikt.

Kan det vara för att jag äter för mycket hassel- och valnötter (det enda "godiset" jag tillåter mig?? Kan det påverka SÅ mycket?

Tacksam för svar....!

Ola Lauritzson sa...

Hej Åsa,
Det är förstås lite svårt för mig att säga utan mer info. Men 2 kg på 2 veckor är ju inte så dåligt! För en del personer tar det helt enkelt lite längre tid att få igång förbränningen än för andra.

Nötter kan ibland vara en felkälla. Testa att minska på mängden och se om viktnedgången fortsätter.

Åsa sa...

OK, jag testar det! Tack för ditt snabba svar!