lördag 16 maj 2009

pus, pust - nu har jag sprungit en mil och...

...håller just på att gör mig redo för en sprakande Eurovision kväll. Lyckdes klämma in löprundan på drygt 42 min - och med det i bagaget kan jag nog unna mig en o annan segerdrink (!?) ikväll. :-)

Imorgon är det golf (förstås!).

Vad har ni för er?

11 kommentarer:

Jag... sa...

Jag vågar inte säga till dig vad jag har för mig, det har absolut ingenting att göra med kolhydrater iallafall.. jag lovar....

Johan Grönlund sa...

Jag sitter här och återhämtar mig efter Göteborgsvarvet. Du är inte intresserad av att springa det nästa år?

fröken gi sa...

Klart man måste få unna sig något nån gång i veckan, jag råkade unna mig ett glas vin igår till exempel. Men nu är jag på väg till gymmet för att råda bot på det=)

Så länge man inte ger upp eller får ångest. Det ska man inte få=)

Jättegoda recpet förresten, har köpt tidningen! Titta gärna in på min gi-blogg:]

fröken gi sa...

Klart man måste få unna sig något nån gång i veckan, jag råkade unna mig ett glas vin igår till exempel. Men nu är jag på väg till gymmet för att råda bot på det=)

Så länge man inte ger upp eller får ångest. Det ska man inte få=)

Jättegoda recpet förresten, har köpt tidningen! Titta gärna in på min gi-blogg:]

Fatsoo sa...

Jag "unnade " mig en hel del rosé och mousserande igår, trots att jag inte sprang :)

Annapanna sa...

En fråga.
Hur är det med GI resp. GB för frysta gröna ärtor.
Tacksam för svar!

Anonym sa...

Så fantastiskt kul att Norge vann -
å bra låt.........
Å till 17 maj - hela stan var full av norska flaggor och små knappmärken med Norska flaggan som folk från Norge hade på sej. Trodde jag var i Norge när jag åkte tunnelbanan men kom på att det finns ju ingen tunnelbana där.....
Tänk va skönt för vem kan gilla att förflytta sej i mörka hemska tunnlar......
De blir kanske att flytta till Norge på ålderns höst....
Hur är de med Gi metoden där - har dina böcker översatts till norska.
I dag har jag vägt mej med ögonbindel min vän Dan uppmanade mej att äta sundare och gå ner minst 10 kg - ska nog köpa en av dina böcker.......
Nya livet utan muffins ody börjar med dag 1 i morgon......
mims

Ola Lauritzson sa...

Johan Grönlund: jo, det vore kul att springa Göteborgsvarvet eller St Eriksloppet eller liknande. Har faktiskt aldrig sprungit längre än 1,5 mil (det känns iofs väldigt långt för mig). Vore kul att testa en halvmara...

Anonym sa...

hejsan, jag har en fråga. På baksidan av Bravos juice står det att den inte innehåller något tillsatt socker, alltså bara socker från själva apelsinen. Och det är ju bra för då kan man ju ta sig ett glas då och då, men det står också att juicen kommer från koncentrat. Vad innebär detta? Kan det då finnas "gömt" tillsatt socker i koncentratet, eller några andra dumma tillsatser som inte står bland ingredienserna? Tacksam för svar! :) /Hanna

Unknown sa...

Hej! Jag har en fråga som ingen jag frågat tidigare kunnat svara på, tänkte att du kanske kunde. Nämligen... jag gör egen musli som innehåller dinkelpuffar,sesam,lin(hela),solros och pumpafrön. O så lite branflakes, puffad quinoa o så havregryn och dinkelgryn. Visst är väl den nyttig och går att äta av varje dag med gott samvete? Och sen till den svåra frågan, dessa frön är ju fullproppade med nyttiga fetter, jag rostar muslin i ca 25 min. Försvinner en del utav fetterna då? och stannar proteinerna kvar? Tack på förhand , hoppas du kan svara :) // sara du kan svara på min blogg http://wilwariiin.blogg.se eller på wilwariiin@gmail.com

Helena sa...

Grymt bra tid!!!