onsdag 3 februari 2010

Gillar du att skriva - nu startar vi en ny författartävling på Kapitel 1


Missa inte Månadens Manus där månadens mest populära manus vinner en lektörsläsning av Piratförlagets duktiga medarbetare. Läs mer här! Sista anmälningsdag 14 feb.

Tävlingen arrangeras varje månad. Så om du inte är redo nu får du en ny chans i mars.

Har du någon färdig eller ofärdig roman i byrålådan?

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!

Måste fråga lite om GI metoden..jag har ätit efter GI nu i snart två veckor..och första veckan gick jag ner nått kilo, men nu andra veckan har jag gått upp dom igen.. Jag tycker att jag gör allt rätt, äter helt enligt GI och är ute och går 1 timme varannan dag och kör crosstrainer ca 20 min nästan varje dag.. Varför händer det ingenting? En vanlig dag äter jag 3 ägg till frukost, lunch på lax m. wokgrönsaker, mellanmål en halv avokado och middag en kycklingklubba m. feta ost, paprika och sallad. Jag äter fetaost till många av rätterna..kan det vara det? Sen har jag en till fråga..kanske låter jätteknäppt..men om man tuggar mycke tuggummi..kan det ha nått med det hela att göra?? =) /Jenny

Helene sa...

Skriver så fort jag kan........men kanske att det blir nästa månad ändå!