söndag 28 februari 2010

Vinterpromenad med Sture!


Ser väl ganska behagligt ut i Freds väska? :-)

3 kommentarer:

Sabina sa...

han har det finfint.. och är så brutalt söt!! :)

men du, har ni så mkt snö fortf? idag travade jag länge på mjuka grusvägar!! underbart är en underdrift.

(gillar Freds halsduk *vill ha*)

Anonym sa...

Hej Ola!
Tycker du inte det är bättre att Sture får vara en hund istället för en accessoar? Man behöver inte bära runt på en valp bara för att det är snö ute. Jag vill inte vara negativ av mig, men ni kommer att få en problemhund i Sture när han kommer upp i 1+ års ålder om bärandet fortsätter. Jag vet såklart inte alls hur ni sköter hunden förutom det du skriver på bloggen, så du får du gärna rätta mig om jag är för hård.
Mvh,
Sven

Ola Lauritzson sa...

Hej Sven,
Tack för omtanken. Nej, vi bär inte runt på honom. Men vi hade varit ute i över en timme och han blev så väldigt kall och trött att vi fick hjälpa till sista biten. Dessutom såg det så roligt ut i kassen att jag var tvungen att föreviga tillfället.

Igår var första gången han sprang fritt på Gärdet och lekte med andra hundar. Han är väldigt glad och social av sig. :-)