lördag 6 februari 2010

Melodifestivalen har startat!

Vann rätt låtar?

Själv tyckte jag al Fakir, Jessica, Ola var bäst. Sen gillar jag pompösa musikallåtar så Ekborg kunde gärna gått vidare för min del...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt låtar gick vidare tycker jag.....nu är det bara att längta tills nästa lördag....
PS Köp hundmat i djuraffärer där är det bäst och dom vet mest.....
endast det bästa kan ju vara bra nog för STURE
Mims

Jenny sa...

Tack för svaret! =) Jag behöver alla råd och all peppning känner jag! Jag är 166cm och väger 58-59 kg..skulle vilja ner fem kilo kanske..tycker att det mesta sitter på magen, och det är väl också det som är svårast att få bort? Mätte midjan när jag började..men jag tror inte att det måttet har minskat.. Sen en fråga om man han en "fusk-dag" med nötter och russin, hur mycke kan man äta då? Har du nått annat bra rivstarts tips..träning eller mat..? /Jenny igen =)

Ola Lauritzson sa...

Jenny, jag är generellt inte så förtjust idén på "fuskdagar". Då blir det lätt som att man går o späker sig hela veckan för att "äntligen få belöna sig" på lördagen. Bättre att försöka laga riktigt god mat som känns som en belöning i sig, men ändå är nyttig.

Om du tränar är det just långa konditionspass som bränner mest fett. Om du dessutom kan kombinera med styrketräning så blir resultatet bäst.

Slutligen: det är alltid "de där sista kilona" som är svårast. Men omöjligt är det inte - gäller dock att vara uthållig!

Tror på dig!

Helene sa...

Enl Olga som är PT och bloggar på Mama.nu ska man köra intervaller för att bränna mest........

Jag röstade på Ekborg, pampigt och pondus!