måndag 22 februari 2010

Vad jag längtar till...

...att kunna springa utomhus. Igår körde jag ett nytt helvetespass på löpbandet: 20 km. Denna vecka 2 min snabbare än förra söndagen! Totalt tog det 1,34 min - de längsta minutrarna i mitt liv. Visst är det intressant, oftast bara rusar tiden förbi, men när man står på ett löpband segar sig sekunderna fram olidligt långsamt...

Hur tränar du när det är så kallt? Vågar du dig ut?

9 kommentarer:

Babsan sa...

Ja, jag håller mig till mina promenader, med eller utan stavar.
Kör även lite övningar hemma, mage, rumpa osv. Jag har även en yoga på dvd som jag sätter på då o då.
Hälsar
Babsan

Kicki sa...

Jag försöker springa ute även när det är kallt. Broddarna på och sen går det över förväntan. Springer dock inte om det är för kallt, det gör för ont i luftrören. Annars blir det mycket spinning så att hjärtat är med :)

Väntar på att få springa och höra vårens fåglar!!!

Helen Eriksson sa...

Jag har svårt att träna ensam, när det blir jobbit slutar jag... I vinter ägnar jag mig åt spinning och längtar till våren så man kan cykla på riktigt :)

Anne-Lie sa...

Vad sägs om att skotta hustaket? Hela dagen igår + 3 timmar idag. Det är motion det med ;o)

Annapanna sa...

Spinning!!

Ola Lauritzson sa...

Anne-Lie, bra träning, det kan jag intyga. Hjälpte själv Buster att skotta deras sommarstugetak igår... Det var en rejäl omgång som jag känner av idag... :-)

Anne-Lie sa...

Ja! Och gott om tak har man :o) Skottade ett par timmar även idag *pust*

Helene sa...

Jag kör i mitt mysiga gym inne och tittar på OS samtidigt, då blir man peppad!

Anonym sa...

Längd-skidor är fantastiskt. Så jag vill inte att snön skall bort