lördag 20 februari 2010

Kaffesump, stjärntecken eller gäddben...


...är den någon som vet när den här eländiga vintern ska ta slut?

7 kommentarer:

Kicki sa...

Tyvärr ingen aning. Men väntar verkligen på våren!!!

Minna sa...

Tja, den tar väl slut när våren kommer;)

Babsan sa...

Jag har slutat prata om denna snö, konstaterar att den finns där och jag vet att det kommer en vår.....under tiden låter jag solens varma strålar värma mig (mentalt, eller solarium). Och så får jag se till att ha ett projekt på G.....just nu är det ett inredningsprojekt.......
Ha de gott!
Babsan

Kajsa sa...

Idag är en dag närmare midsommar än igår!
Känn på den!
P.s Minus 9 kilo nu! D.s

Anonym sa...

Hej Ola

Tack för dina tips, men en sista fråga om du har tid får du gärna besvara.
Vad tycker du om min kostupplägg?
Frukost Tonfisk+sallad+ 1 avokado
Lunch tonfisksallad med mykt grönt
mellanmål ett äpple
middag köttfärs eller kyckling med blomkol+ avokado
kvällsmål ett äpple.
Jag har nu kört gi rivstart men har bara gått upp då jag totalt gått i gång på paranötter för det är tilllåtet:(. Så nu kör jag med lite mer kolhydrater som du sa att 2 frukt går bra. Och så går jag på löpband i ca 30 min ger det på sikt viktnedgång eller är det för mykt kolisar och avokado?
tacksam för svar
maya.

Ola Lauritzson sa...

Maya, det är ganska strikt kost. Och du kan ju försöka variera så det inte blir tonfisk och avokado varje dag... Har du kikat något i mina kokböcker eller på sajten GI Viktkoll?

Med ovanstånde kost- och träningsupplägg är jag säker på att du kommer att nå dina mål.

Ola Lauritzson sa...

Kan berätta att jag idag - mot bättre vetande - cyklade från mitt kontor till Handelshögskolan för att hålla en lunchföreläsning där. Ett livsfarligt projekt! Tunna skinnhandskar, en blombukett i ena handen och ishala gator.

Men nu är jag iaf tillbaka på kontoret ett stycke. Och kan inte vänta tills jag kommer hem för ett varmt skumbad... :-)