torsdag 4 februari 2010

Vem blir "Entreprenuer of the Year"?


Idag hålls den nationella finalen i Entrepreneur of the Year. Jag har fått äran att vara konfrencier tillsammans med TV4:s Jenny Östergren. I Statshuset samlas 700 förväntansfulla personer till prisutdelning och bankett. Spännande för både oss och finalisterna!!

8 kommentarer:

Jenny sa...

Tråkigt att skriva kommentarer när du ändå inte svarar...

Sabina sa...

någon form av svar kommer säkert.. gissar att Ola har fullt upp! :)

Ola Lauritzson sa...

Inte svarar? Jag tycker jag brukar vara ganska duktig på det - åtminstone om kommenterarna har med mitt inlägg att göra...

Jenny sa...

Jag har skrivit två gånger utan svar..men men..skickar mina frågor igen om hoppas på svar den här gången!

Hej!

Måste fråga lite om GI metoden..jag har ätit efter GI nu i snart två veckor..och första veckan gick jag ner nått kilo, men nu andra veckan har jag gått upp dom igen.. Jag tycker att jag gör allt rätt, äter helt enligt GI och är ute och går 1 timme varannan dag och kör crosstrainer ca 20 min nästan varje dag.. Varför händer det ingenting? En vanlig dag äter jag 3 ägg till frukost, lunch på lax m. wokgrönsaker, mellanmål en halv avokado och middag en kycklingklubba m. feta ost, paprika och sallad. Jag äter fetaost till många av rätterna..kan det vara det? Sen har jag en till fråga..kanske låter jätteknäppt..men om man tuggar mycke tuggummi..kan det ha nått med det hela att göra?? =) /Jenny

Ola Lauritzson sa...

Hej Jenny,
Förstår det känns frustrerande eftersom du "gör allting rätt". Min första fråga är om du också mäter midja (med måttband) eftersom du motionerar så mycket är blir det ofta en omfördelning av fett/muskler vilket gör att vikten inte påverkas så mycket, men du blir smalare (och starkare).

Sen undrar jag också hur mycket övervikt du har, om någon?

Intressant nog kommer viktnedgång ofta i vågor. För en del personer tar det lite längre tid än för andra. På sikt bör målsättningen ligga runt -0,5 kg per vecka. Många jag talar med vill att det ska gå mycket snabbare, men det är inte att eftersträva på sikt.

Slutligen, dina tuggummin är helt ok. Visst kan den söta smaken och sockeralkoholerna i gummina påverka något, men det skulle vara på marginalen.

Fight on, girl!

Anonym sa...

Tack för svaret! =) Jag behöver alla råd och all peppning känner jag! Jag är 166cm och väger 58-59 kg..skulle vilja ner fem kilo kanske..tycker att det mesta sitter på magen, och det är väl också det som är svårast att få bort? Mätte midjan när jag började..men jag tror inte att det måttet har minskat.. Sen en fråga om man han en "fusk-dag" med nötter och russin, hur mycke kan man äta då? Har du nått annat bra rivstarts tips..träning eller mat..? /Jenny igen =)

jjjjjjjjjjjjj sa...

hermes outlet online
pureboost
jordans
cheap mlb jerseys
nike air force 1
yeezy sneakers
michael kors outlet online
yeezy boost
curry 5
lebron 14

jjjjjjjjjjjjj sa...

red bottom shoes
kobe 11
nba jerseys
kd 10
lacoste polo shirts
kobe shoes
air max 90
adidas ultra boost 3.0
yeezy
air max