tisdag 3 mars 2009

Bokförsäljningstopplista för februari


Läste just Svensk Bokhandels topplista för sålda böcker under februari och kunde till min glädje konstatera att den 9e och 13e mest sålda fackboken i Sverige var GI dag för dag, resp Gå ner i vikt.

Tack alla ni som köpt mina böcker - hoppas ni är nöjda!!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Dina böcker är verkligen läsvärda och har förändrat mitt liv sedan i augusti -08.
Ett tips om nåt jag just upptäckte. Vet inte om man får göra reklam här, men på arla.se sökte jag på GI och hittade massor av härliga recept.

Anonym sa...

Grattis! Verkligen jätteskoj :) Läste själv nyss en av dina böcker, fick GI jättebra förklarat för mig tack vare den! =)

Besök gärna min blogg: http://www.lvdp.blogg.se

Anonym sa...

Kul! Jag är en av de som bidragit till siffrorna :) och är nu ute efter ytterliga en bok liknande "GI-dag för dag". Där är ju helt underbara recept och hade nu velat ha en liknande med fler goda recept! Vilken av dina böcker kan du rekommendera?

Anonym sa...

Nöjd? Njae.. Både och. Kan fungera som inspirationskälla men:

Din intensivvariant där man i princip bojkottar allt vad kolhydrater heter tror jag inte på.

Man blir alldeles snurrig i huvudet och får även ont i detsamma om man utesluter kolhydraterna så mycket det bara går.

Mitt tips är att äta (mycket) rotfrukter, och haricots verts. Gärna med lite smör på, eller kallpressad rapsolja. Och till detta något proteinrikt, vit fisk, fet fisk, kyckling eller motsv.

Morötter och rotselleri har sannerligen hög kvot mättnad/energivärde. Till yttermera visso är det nyttiga saker.

Mvh Ad interim

Karra sa...

Mycket bra böcker som ger mer insperation till matlagning. gör så att man vill ge matlagning några minuter extra för att det blir så gott.

Anonym sa...

Bra gjort! Böckerna fungerar som inspiration + att alla såser/dressingar är sååå enkla att göra. Som t.ex. Ceasar varianten, bara ha ner allt i mixern och gasa. Gott!!

/Margareth

Caty sa...

Den första boken GI Dag för dag har jag och den är jättebra! Den har verkligen hjälpt mig, tack så mycket! Jag ska köpa den andra boken Gå ner i vikt också. Jag har dessutom GI in the City. Jag tycker du skriver så bra och jag tror på din GI-metod.
Kul att de ligger så bra till på topplistorna!

Kaos-Anna sa...

Jag har läst ett par nu.
Jag är nöjd.
Går ofta tillbaka och slår upp.
Nu har jag lånat ut ett par till min chef.
Det är ju inte så bra för din försäljningsstatistik - men bra för mig då han kanske fattar vad jag babblar om :-)

Jag får bjucka på ett ägg någon gång för att kompensera :-)

Anonym sa...

Dina böcker är verkligen bra, har alla utom Gå ner i vikt, står på min önskelista för nästa bok jag ska köpa. Tack för alla goa recept och för inspirerande läsning.

Ola Lauritzson sa...

oj, vilka snälla kommentarer *rodnar*.

Anonym sa...

Köpte GI Dag för dag för en månad sedan efter ett besök hos massören som skällde ut mig efter noter då jag höll på att gå in i den berömda väggen. Kroppen vägrade vara med. Var på återbesök igår och fick frågan "vad har du gjort?". Har inte gått ner i vikt, men kroppen mår strålande, acnen är borta, musklerna krampar inte längre och vätskebalansen är återställd. Nästa projekt blir att jobba vidare med träningen för att öka cirkulationen.
Kan bara tacka för hjälpen!
/Angelica

Alexandra sa...

Måste ta och investera i "GI dag för dag"! Det blir nog ett inköp imorgon kanske.. ? :) Har redan två böcker av er! Superbra! Ha en trevlig kväll!

Ola Lauritzson sa...

Angelica, vilken trevlig kommentar och vad glad jag blir att höra din "historia". Det är intressant vilka effekter kosten kan ha på saker vi inte täker på. Acne är ett bra exempel!

bib sa...

Jag har levat på GI-kost ett tag och har börjat trötna lite. Därför har jag köpt en av dina böcker i dag, som inspiration, hoppas jag. Jag undrar hvad du rekommenderar för sukkererstatning. Det finns så många, och jag vet inte om alla är lika bra för blodsukkeret.

Anonym sa...

Håller med de andra, tycker dina böcker är riktigt bra! Har läst de flesta, lånade nyss din senaste bok.. som sagt, riktigt bra! :)