måndag 16 mars 2009

Snabb fråga...

...vad betalar ni i ränta på bostadslån?

I dessa tider gäller det ju att vara om sig och kring sig.

10 kommentarer:

Kaos-Anna sa...

Jag var hos banken förra veckan och om jag binder nu fick jag 2,80.
Jag har rörligt ett tag sen. Till sommaren binder jag nog och hoppas på att komma på 2,0 då på bundet i 5 år...
Fast jag är ingen expert så du kanske inte ska lyssna på mig.
Men jag kan ganska mycket om GI om du har några frågor ;-)

Jenny sa...

Tjena Ola! Jag har inte den blekaste, min man är ekonomiansvarig här hemma. men en annan, mycket viktigare sak; Jag har en underbar idé till dig ang GI och viktkoll och det. Jo, såhär va,jag är frisör också. Och jag upplever att de som går ner i vikt tyvärr stannar kvar i sina gamla frisyrer fast de skulle bli så mycket snyggare i en ny som passar deras nya smala jag. Jag tycker man ska peppa de som går ner i vikt med en liten make-over, inget drastiskt men hjälpa dem att hitta sitt snygga jag i sin nya smalare kropp.Det funkar som en morot att ha en make-over tid bokat tills om, säg, fem kilo eller nåt. Det blir lättare att behålla motivationen om man ser skillnad på hela sig. Det kan låta ytligt med en klippning o lite färg, men är man inte nöjd med håret så är man ju knappt nöjd med nåt... Jag tror stenhårt på ide´n. Visst är den bra? Du kan få använda mig som frisör till dina GI-are, jag är full av ideér och jag är egentligen väldigt snäll.

Anonym sa...

2,55% och 3,23% har vi på våra lån just nu. Sen har tyvärr ett som ligger på 4,35% och jag retar ihjäl mig på att det är bundet i 3 år till. Attans.....

Pratade med banken idag och dom säger att jag lugnt kan sitta kvar utan att binda de andra två lånen. Så det gör vi nog...tror jag.

Anonym sa...

2,35

Anonym sa...

2,28 är den officiella bankräntan för Länsförsäkringar enligt deras hemsida. Jag hade 3,10 som lägst på förra månadens avisering.

Ola Lauritzson sa...

Utmärkt - nu har jag lite att gå på i min omförhandling av bostadslånen. :-)

Ola Lauritzson sa...

Flygvärdinnan: Vi kanske ska fundera på följande erbjudande: Köp en bok och få en ny frisyr utan extra kostnad.

Fast...en ny frisyr brukar ju kosta betydligt mer än mina (alltför) billiga böcker. Kanske får göra tvärtom istället... :-)

Anonym sa...

Men man kan ju belöna sig själv med en ny frisyr när man nått ett visst mål t ex -5 kg.

Anonym sa...

Är det någon som har ett bra recept på Kebabgryta?
Tänkte bjuda på det på fredag, min gubbe fyller år och det kommer några vänner.
Hej från gittan:)

John sa...

true religion outlet
michael kors purses
jimmy choo outlet
yeezy boost 350
polo ralph lauren
nmd adidas
michael kors handbags
michael kors outlet
burberry outlet
burberry uk
hermes belt
coach factory outlet online
cheap nfl jerseys
cheap air max
adidas nmd
cartier watches for sale
adidas shoes uk
pandora charms
ecco shoes
ugg outlet
cheap oakleys outlet
adidas nmd
micahel kors
polo ralph lauren outlet
nike huarache
oakley sunglasses
true religion outlet
converse all star
yeezy boost 350
nike air max
air force 1
michael kors outlet online
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
2016422yuanyuan