fredag 13 mars 2009

Idag har mina kalkonlår fått sig en dust! + fråga om vem som vinner schlagern!


Jag har aldrig gillat det faktum att jag har ganska tjocka lår. Och då undrar jag förstås om jag verkligen borde träna ben. Som idag. Men Herr Knutpiska försäkrar mig om att de inte kommer att bli tjockare, bara spänstigare om jag följer hans program med oändliga utfall, benböj och andra övningar som får tankarna att dras till medeltida tortyrmetoder...

Nu är det i alla fall gjort och jag ser fram emot en skön helg med stor schlagerfest imorgon kväll.

Frågan är vem som ska vinna. Gjorde en snabb gallup på kontoret och den som fick flest röster var... "Snälla, Snälla" med af Ugglas. Om den skulle vinna vore det en sensation och borde vi döpa om den till "Skrälla, skrälla". Kan avslöja att den inte får min röst...

Vad kommer du att rösta på?

12 kommentarer:

Jag... sa...

Det är min absoluta favorit, men jag tycker inte att vi ska skicka den, det finns ingen västlänning som skulle förstå sig på den och då mister vi de ev. 2 poängen vi kan få från dem, vi skulle komma sist, här hemma är hon dock en vinnare!

Chrissan sa...

Utfall är ju skitjobbigt. Men effektivt!
Och jag röstar inte heller på af Ugglas...
Nej...här är det nog Alcazar som gäller, eller Måns eller EMD...trallvänliga och medryckande låtar. Som passar att lyssnas på under en promenad liksom.

Anonym sa...

Var på min tredje instruktion på gymmet igår och la till en del fria vikter; skivstång, kettlebells och hantlar. Wow vad häftigt!! Nu får jag verkligen använda hjärnan också. Utfall med 10 kg skiva högt upp över huvudet känns i benen idag. Längtar tills i morgon då jag ska dit och testa själv och förhoppningsvis träna bort träningsvärken som nu kommer smygande.
Fick världens komplimang idag (som inte var menat som en komplimang, men som jag tog som en). Skulle köpa en tröja... Expediten tittar på mig ocg säger "Du har medium va?". JA!! Det har jag nu! Tack vare GI-metoden och träning.
Trevlig helg!

Anonym sa...

Den får helt klart min röst. Så cool!

Anonym sa...

Heja Alcazar!!!!

Sarah eller Agnes går bra också.
Håller redan på att ladda upp.
Låtarna har gått varma hos oss hela dagen. Min flicka Signe som är 6år vill lyssna hela tiden, det är bara hänga på.
Cia

Caty sa...

Min stora favorit är Malena! En värdig vinnare skulle hon vara och med stor chans i Moskva! Den har allt: bra låt, bra sångröst, originalitet, glamour, bra show.
Som andra favorit har jag Alcazar!

Anonym sa...

Hey! What´s up med alla ansiktsbilder. Lovade du inte helfigur så vi kan få se den försvunna magen? Med den beskrivna tortyrbehandlingen kanske vi snart också kan få se spänstiga lår ! ;)

Gällande Melodifestivalen är det Sarah som gäller!
Ha en kul schlagerfest!

Anonym sa...

Jag lägger min röst på Malena, en bra låt som kommer att gå hem i Moskva.
Jag har förresten satsat en slant på den låten.
Gittan

Anonym sa...

sarah eller Måns tar hem segern:)

Kaos-Anna sa...

Sarah!!!
Jag har lyssnat in mig och Sarah är bäst.

Anonym sa...

jag tyckte inte att rätt låt vann! Men jag tror nog att den kan gå hem i den stora finalen iof.. själv gillade jag H.E.A.T och Af Ugglas =)

jjjjjjjjjjjjj sa...

jordan 6
retro jordans
golden goose mid star
coach outlet online
yeezy boost 350 v2
paul george shoes
custom baseball jerseys
nike huarache
hogan outlet
adidas eqt