lördag 21 mars 2009

Jag är yngklig, skrynklig och ful


Sent i går eftermiddags hände det. Eftersom jag inte varit magsjuk på många år var jag faktiskt helt oförberedd. Tack och lov hade jag hunnit komma hem och hann rusa in på toaletten där jag hade ett långt och djupt samtal med Gud i den stora vita telefonen. Har sovit i 12 timmar och känner mig matt, men ändå lite bättre (den lilla fruskosten jag fick i mig har jag sluppit se igen). Ni vet ju hur det är när killar är sjuka - då tror vi ju att vi ska dö!

Verkar det inte som om ovanligt många blivit drabbade av diverse magåkommor i år?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jag har minsann sett vad lite makeup kan göra för underverk på även ynkliga och skrynkliga män. (Tidningsbilderna, jag lämnade en kommentar även där)

Skämt åsido -
Fem hela vitpepparkorn och ett snapsglas Hirkum Pirkum så är du på benen igen.
Krya på dig!

Ola Lauritzson sa...

Hirkum Pirkum alltså... var hittar jag det?

Och vad har du för make-up tips till mig för att se lite piggare ut?

/desperat

Caty sa...

Stackare! Själv åkte jag på magsjuka för 3 veckor sedan när jag skulle åka och se MF live i Malmö och jag som aldrig annars blir magsjuk, så jag tror att magsjukebacillen var extra aggressiv i år....Krya på dig nu och hoppas att det går över snabbt!

Anonym sa...

Jag skulle tro att hirkum pirkum är en rejäl snaps av jägermaister eller underberger.
Krya på dig:)

Gittan

Ola Lauritzson sa...

Tog ingen hirkum pirkum (tycker inte det lät så gott...). Men nu känner jag mig ändå bättre och ska gå en kort sväng till Leos födelsedagsfest!

Anonym sa...

Ooops...du vet väl att magsjuka har en tendens att smittas även ett tag efter symtomfrihet....vid vinterkräksjukan så länge som 3 dygn efter sista kräkan.
Kram//AnnaCarin

Anonym sa...

jag brukar alltid ta knäckebröd eller liknande. Har hört att det suger åt sig lite av det som finns i magen?:)

Anonym sa...

Nämen! Du är väl inte skrynklig eller ful! Du är ju omtänksam, rar, vacker och go´!
Krya på dig Ola!

Anonym sa...

Peeling och näringsrik,uppstramande ansiktsmask brukar hjälpa. Rekommenerar PHYRIS LeaveOn masker!!
Krya på dig!