onsdag 25 mars 2009

Det tar lite tid att komma igen...

Som en del av er kanske sett var jag ju lite krasslig i helgen, men känner mig nu helt återställd. Så, tänkte att det skulle bli ett riktigt tufft pass på gymmet idag. Meeeen, jag tror minsann att det tar lite tid för kroppen att återhämta sig ändå. Orkade inte alls särskilt mycket. Riktigt retligt faktiskt!

Nåja, nu blir det uppehåll några dagar. Imorgon eftermiddag åker jag till London för en långhelg och hälsar på Yerco och några andra vänner. Ska bli så kul. Tillbaka på söndag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, hälsa stan på andra sidan pölen från mig! Och ha en riktigt trevlig resa!

Chrissan sa...

Promenerade till jobbet idag, men träningen får vänt tills på söndag...

Anonym sa...

Tack för ditt svar i tidigare inlägg. Ska försöka stå ut!

Trevlig resa!
Hälsningar Indira

Caty sa...

Vad härligt det låter med London! Jag har inte varit där sedan oktober 2005!! Skönt att du mår bättre nu!