lördag 7 mars 2009

Mat, mat, mat...

Hela helgen går i matens tecken. Lagar mat för en Expressenbilaga som kommer i april. Idag knäppte vi 14 bilder (det är ruggigt mycket - bara så ni vet... :-)). Helt slut ikväll, och det blir en lugn hemmakväll istället för att gå på en middag som jag var bjuden på (kan bara inte se mer mat ikväll...).

Tänkte lägga upp lite bilder på maten. Men ikväll giter jag inte...

PS. Sarah gick vidare! Bra!

5 kommentarer:

Caty sa...

Jag höll på Lili&Susie men Sarah var också jättebra live! Caroline var helt magisk live, så bra! Det var en riktig upplevelse och så fort kvällen gick!

Anonym sa...

Är också glad att Sarah gick vidare men Caroline griper mej mest.
Blev mycket fårvånad över att du använder ordet giter i en mening jag giter inte lägga in bilderna. Undrar om det ordet finns med i sv ordlistan i dag.....antar att det är gammelsvenska å jag som trodde det stavades med två t.....är nyfiken på varför du använder de du som är så ung? Ofärdig är också ett gammeldagsord i stället för handikappad......Ack jag har man levt länge minns man en del.....
ha en skööööön söndag....Vitmos kallade vi potatismos i min barndom. vackert namn vitmos.....
mims

Anonym sa...

Ja de va bra att hon gick vidare =))

Anonym sa...

Vi skåningar säger giter med långt i.

Ola Lauritzson sa...

haha...ja, det är kanske dialektalt? "Jag giiiter inte". :-)