tisdag 23 februari 2010

När taket på vännernas sommarhus håller på att rasa...


...måste man förstås rycka ut. Igår bar det av till Värmdö och Busters och Stinas nyinköpta sommarställe. Med platt tak... Vet inte hur många ton snö vi skottade bort, men det tog nästan 3 timmar. Tack och lov verkar stället ha klarat sig utan snöskador...

Och efteråt belönades jag med en riktig GI-middag: Pizza och öl! Kändes som after-ski. Rosiga kinder, termometern visade -21 grader.

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Men du, det föregicks ju ut av en hel del svett och träning! ;-)

Anonym sa...

hej..träning fick du i alla fall. :))

Jag har en fråga som rör rivstarten. jag har hållt på med den en hel vecka och tom tränat 1 timma /3 ggr i veckan. men har inte gått ner ngt. hmmm???? vet ej vad detta beror på. jag körde pulver diet och det funkade gick ner 4-6 kilo men nu känns det konstigt att inte gå ner ngt verkligen konstigt. känns tråkigt? :(

vad kan det bero på, jag är 168 cm lång och har 72 kilo. ( har blivit mindre i midjan men ändå så har jag magen som ska bort) :-)))

bässta förbrännings träning enligt dig? vad är det?

Tack ;)

Anonym sa...

ups sorry , skrivfel,skriver snabbt och det är sent ;))

Ola Lauritzson sa...

Anonym, att du går ner i midjemått är det bästa kvittot på att det går bra för dig. Vikten är ju egentligen oväsentlig, särskilt som du tränar mycket.

Den bästa fettförbrännande träningen är långa konditionspass. Men om du kombinerar med intervallträning så förbättras också din hjärtkapacitet så att förbränningsförmågan ökar än mer.