söndag 15 mars 2009

Uppsving för opera?Jag gillar Marlena Ernmnas opera-pop (även om jag tycker Sarahs powerballad är vackrare). Vinnarlåten verkar dela Sverige i två läger: antingen älskar du den, eller så hatar du den. Säga vad man vill men nog var finalen rafflande ändå! Undrar om folk kommer att börja lyssna mer på opera efter det här? I vilket läger står du?

Idag har varit en sån där skön söndag utan några störra ansträngningar. Sov länge, lång frukost (omelett förstås), en sväng på stan som avslutades med matinéföreställningen av musikalen the Producers på Chinateatern som var ett riktigt vitaminpiller. Kan inte minnas att jag skrattat så mycket på en musikal tidigare. Den går några veckor till så har du inte sett den så passa på att göra det snart. Du kommer inte att ångra dig!

Ska fortsätta projekt "Sköna Söndag" med ett skumbad och sedan blir det en god middag och kanske en film. Inte så dumt alls... :-)

Vad hittar ni på?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh jag bara återhämtar mig fr kräksjukan! Den slog till i fredagsnatt. Och nynnar på La Voix då och då...den fastnar liksom. Och tänker på att hon är lika gammal som jag - men den där klänningen skulle jag aldrig få på mig ;-) och nu mår jag lite illa igen!
//Malin Å

Anonym sa...

Rätt låt vann!! Jag tror att hon klarar sig jättebra i Moskva.
Har ägnat söndagseftermiddagen åt rekreation på Friskis & Svettis. Först gymmet mellan 16 och 17 och sedan danspass mellan 17 och 18. En halvtimme i bastun så att svettan rann. Nu är jag redo för en ny arbetsvecka.

Anonym sa...

Höll också på Sarahs fina låt. Men nu har ju svenska folket röstat fram en operalåt så hoppas att dom som röstat även börjar gå mera på Kungliga Operan för det är en stor upplevelse. Mycket härlig publik som alltid apploderar och skriker bravo eller bravisimo efter en fin aria.....Operapubliken är nog den bästa o mest uppskattade publik.
Jag var i torsdags på My fair lady och i finalen då Jan Malmsjö kom in ställde vi oss upp och busvisslade - de var vi och kanske 10 andra som orkade stå.......suck!

Kaos-Anna sa...

Nja - jag vet inte.
Men det kan funka i Moskva kanske. Om vi klarar kvalet.
Det är väl en låt som växer kanske.
Jag gillade Sarah och lyssnar högt på den så fort jag får tillfälle.
Sen gillade jag Lili & Susie också även om den inte kom till final.

Matilda sa...

Jag är glad att det inte var en idol-deltagare som vann, börjar bli rätt less dom nu =) La voix e vacker, tycker om opera och tycker om pop så det kan ju inte bli bättre ...

Caty sa...

Jag älskar låten: den har allt; bra sångröst (vi behöver inte vara oroliga att hon ska sjunga falskt:-)), bra artist, bra framträdande, snygg klänning, snyggt nummer!! Jag får gåshud så fort jag hör låten och hon får mig att vilja bli operasångerska:-) Det finns ingen bättre låt att representera i Moskva, hon kommer att slå big time!! Jag är så otroligt lycklig och stolt! Jag hoppade och skrek högt av glädje!:-)))

Anonym sa...

Skumbad,vilken lyx. Haha...nästan så man vill joina...

Anonym sa...

Jag tyckte rätt låt vann, jag tom röstade på den. Men hade den senaste versionen av TINGELING varit ett bidrag, tror jag nästan att den hade gott hem i Moskva, eller vad tror ni?
Då vi inte har något badkar undrar jag om du lånar ut ditt????
//Veronica

Anonym sa...

Nej, inte alls min smak. Jag röstade på Alcazar, tyckte den var en bra låt som hade kunnat funka.