onsdag 13 januari 2010

Dagens inköp: glasögon

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej jag försökte hitta din mailadress så att jag kunde skicka ett mail, men det här får duga. :) Jag är 18 år och gör mitt projektarbete i skolan: Från idé till produkt. Jag har en idé som, med det användningsområdet, inte finns i dagsläget. Problemet är att jag sitter fast i karlsons klister för tillfället och vet inte vart jag ska vända mig för att lyckas få en produkt tillverkad av idén! Jag har varken pengarna eller kunskaper om hur man bör gå tillväga. Jag tänkte att du som entreprenör kanske har några bra punkter för vad/hur man ska göra för att tillverka en produkt som "inte finns"? Mvh Katja

Helene sa...

Snygga Ola!!

Kajsa sa...

Snyggt! Påminner om mina från 80-talet - men dom är ju helt rätt nu!

Ola Lauritzson sa...

Katja, du kan mejla mig på ola@lauritzson.com så får vi se om jag kan hjälpa dig!

Anonym sa...

Tusen tack, jag slänger iväg ett mejl på en gång! /Katja

Linn sa...

En hatt på det så kan du passera som Sherlock Holmes! Stiligt.

Anonym sa...

Hej!
Dina glasögorna är kanon snygga. Undrar om jag kan smaka på glasögorna när jag och husse myser i soffan? //Sture
ps. snart är jag hemma.DS

Anna J.D Jacobsson sa...

Är det ett par Tom Ford? De passar dig kalasbra!

xumeiqing sa...

20170223meiqing
louis vuitton handbags outlet
true religion
burberry outlet
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
yeezy boost 350
cheap mlb jerseys
nike free run black
jordan shoes
nfl jerseys wholesale

洛噷 sa...

20181015 leilei3915
ugg outlet
canada goose jackets canada
vans shoes
coach outlet
coach outlet
coach outlet online
canada goose outlet store
mbt outlet
ugg outlet
mbt shoes