lördag 2 januari 2010

För bra för att vara sant!?


Årets första träning idag. Det blev en mil på 44 min 20 sek - helt ok. 2010 är ju Marathon-året så nu gäller det att träna...

Framför löpbandet rullade TV-shopreklam om det makalösa Abronic-bältet som lovar 6-packsmage fortare än man hinner säga "sit-ups".

Mycket övertygande reklam, men nej - jag tror inte alls att den funkar.

Någon som har köpt Abronics-bältet eller vågar motbevisa mig?

5 kommentarer:

Maja sa...

Jag köpte Abtronicsbältet för några år sen i något slags om hopp om att undvika fysisk rörelse. Att det drar ihop musklerna är ett faktum men jag tyckte själv att det kändes lite läskigt att få elshocker så jag vågade inte hålla på en längre tid. Alltså vet jag inte om det faktiskt fungerar. Något jaq upptäckte däremot var att jag fick mycket bättre kontroll över enskilda muskler efter att ha utsatt respektive muskel för shock.

Susanne sa...

Jag brukar alltid säga att om det låter för bra för att vara sant så är det oftast det!

Anonym sa...

Vilken bra tid! Jag vill också träna, men just nu är det vila som gäller pga en ögonoperation. Jag har också mål för 2010. Förra året klarade jag Lidingö tjejlopp, men fick tyvärr ont i knäna efteråt i ca 2 månader. Nu tänker jag träna ännu mera, ännu mera funktionellt och klokt MEN jag (måste) gå ned ytterligare 10 kg (har redan tappat 15 kg) så att mina knän ropar hurra under loppen, istället för aj! Iår tänker jag ta mig runt på Göteborgsvarvet, springa Tjejmilen och förbättra tiden på Lidingö tjejlopp från 1.20.03 till ca 1.00.00. Fast den viktigaste förbättringen tänkte jag skulle ligga i att inte ha ont i två månader efter loppen.
Två dagar på Gi mat. KÄnns bra hittills, och ovant.
Tack för inspiration, det behövs.

Ola Lauritzson sa...

Lycka till Anonym - låter som om du har året väl utstakat!

Malin sa...

Jag köpte Abtrnicsbältet och jag tycker att jag blev starkare i magen, men det var inte utan ansträgning utan det var obehagligt och jobbigt att ha den på. Anledningen till att jag slängde den var för att den skadade huden. Jag fick små sår som har gett mig ärr som är kvar än idag två år senare. Det är bättre att träna riktigt!