söndag 10 januari 2010

Sture - välkommen hem!

Den 25 januari är Sture tillräckligt gammal för att flytta hem till oss. Blandning mellan jaktlabbe och golden. Visst är han fin!?

17 kommentarer:

Anonym sa...

Bedårande! Vad roligt med en hund. Jag är rätt så avis, men vi har inte tid och plats för ett husdjur, just nu. Grattis till den fine Sture.
Lena

Kristin sa...

Väldigt söt :)
Har själv hund och vet hur härligt det är att hämta hem en efterlängtad valp...
/Kristin

Unknown sa...

Jättesöt!

(PS. min katt heter Sture)

Babsan sa...

Ja Ola, han är jättesöt!
Ha det bra!
Hälsar
Babsan

Helene sa...

Men så söt, verkar vara en trevlig kombination! Grattis till den lille!

Jag skrev tidigare om du kunde kommentera Viktväktarnas nya Propoints? Obegränsat med pasta? har du läst det? viktväktarna utger sig inte för att vara något hokus-pokus men man blir ju fundersam.......

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla välkomsthälsningar. Jag känner på mig att det blir fler bilder på bloggen om två veckor när det är "leveransdags"... :-)

Ola Lauritzson sa...

Helene,
Tycker det är intressant att VV har börjat revidera sina budskap. Läste artikeln och konstaterar att de nu medger att olika livsmedel bryts ner på olika sätt - och påverkar kroppen på olika sätt.

Men det finns fortfarande mycket att önska. "Obegränsad mängd pasta?" Mycket märklig rekommendation eftersom vi vet att raffinerad pasta påverkar blodsocker och insulin. Undrar verkligen om det stämmer!?

Helene sa...

Ja det kanske inte stämmer heller, tidningarna får alltid till det, he he , jag fortsätter med GI i alla fall, trivs så bra med det! Men jag är sååååå trött på ägg, finns andra bra alternativ till frukost? yoghurt?

Ola Lauritzson sa...

Naturell yoghurt/fil med lite rostade mandlar och kanel är ju inte så dumt... Du kan ta det några dagar i veckan om du vill!

Anonym sa...

Istället för nytt kylskåp ?

Hej Ola, ditt kylskåp gick tydligen sönder nyligen. Jag förstår att du lade dom pengarna på en hund istället. Känns klokt.
Han kan äta upp eventuella rester när det börjar bli dags :-)
Thomas

Ola Lauritzson sa...

haha, ja - det är sant Thomas. Fast nu är kylskåpet lagat. Kanske inte hade behövts nu när det kommer en hund i hemmet... :-)

Karin sa...

Välkommen till hoodsen Sture!
Lucy är överlycklig och hoppas på många roliga lekstunder...

Karin

BrittGunnel sa...

Så söt liten vovsing!
Lycka till med Sture.

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så himla söt, va mysigt att du ska bli hundägare......spännande att få följa lilla Sture från start här på bloggen och kanske man möter er i en hundpark i stan.......berätta lite mera om rasen........
Ha kul!

mimi sa...

Finns en jättebra hundaffär på Kungsgatan lite nedanför Telias butik mot Stureplan - dom kan allt o har massor av bra saker att sälja.
Min dotters bulldog fick ett varmt underbart täcka som värmde även underifrån plus leksaker....allt vrålpoppis tycker Puma

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla härliga kommentarer. Lite mer om rasen? Tja, mamman (jaktlabbe, dvs lite nättare och smidigare än normala labbar) är prisbelönt på en massa ställen. Pappan är en ståtlig golden. Tycker själv det låter som en riktigt bra kombo Men vi får väl se...de växer ju ganska snabbt :-)

Anna Lilja Secher sa...

Åhå så fin Sture är! Kram från oss och Fee